Melyik ez a kisállat?
Panelban lakunk, van egy kutyám, két papagájom, de szeretnék még egy állatot. Eleget van velük foglalkozva, a kutyusom okos, sokat tanítjuk, papagájok napi szinten repdesnek a szobába, tehát mindenük megvan.
Gondolkodtam, és szeretnék olyan állatot tartani, aminek nem kerül sokba a tartása, nem kell velük annyit foglalkozni, és nem kell osztoznom rajta a tesómmal.
Olyan állatkára gondoltam, amelyik megvétele nem kerül sokba, pár száz forint, és maximum egy ezres az eltartása havonta.(Azért kell hogy olcsó legyen a tartása mert anyáék csak a saját zsebpénzemből engedik, és mondták hogy úgy fontoljam meg, hogy maradjon elég időm tanulnom, edzeni stb, meghogy persze ne legyen büdös,hangos)
A fehéregér azb jó választás lenne? Mindent megeszik? Persze párba gondoltam.
Milyen állatok felelnek meg?
Halak. :D
Kis rágcsálók, rovarok.
Halaim voltak, azokat meguntam, a rovaroktól írtózóm.
Melyik rágcsáló?
Az egér szerintem megfelel.
Trachemys scripta elegans és scripta .
Igaz 2-3 ezer egy kb..
Aranyhörcsög. Nagyon kedvesek tudnak lenni, nem hangosak, nem büdösek ha rendszeresen tisztán vannak tartva, és nem kerül sokba a havi eltartásuk.
Mondanám még az egeret is, de abból minimum kettőt kell tartani mert társas állatok, ezen kívül nekik erősebb a szaguk mint a hörcsögnek. Éjszaka meg igazi parti állatok, rágcsálnak, futkároznak, ha van betéve nekik faház akkor azon koptatják a fogukat és az elég hangos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!