Lóbarátok, állatbarátok Vegetáriánusok : Valójában mit is eszünk?
Hát... Nagyot néztem múltkor..: ( én már 10 éve vega vagyok és nagy állatbarát nagy lovasember.. De mivan a finom pudingba gumicukorba és fagyiba meg még sorolhatnám mibe....
ZSELATIN.. hát ez a szó oké.. de miből van ? na kapaszkodj meg ! LÓÓ és egyébb háziállatoknak a csontvelőjéből! szerintem ez elég gusztustalan és sokan nemtudják , hogy mit is esznek .. :S mit gondoltok FINCSI?
A málnaaroma is például marhacsontvelőből készül, szóval ennyit a málnás pudingról.
Ezt melyik ökör találta ki??
Szintetkius az is.. Fogadok vmi greenpeaces kretén talál ki iyleneket!!
A természetes alapú aromák iszonyú drágák!!!
Szerinted majd a 1200 forintos marhavelőből csinálnak aromát az ötven forintos pudigodba?
Szintetikus kémiai anyagokból vannak ezek az aromák valamelyikből egy kis mellényúlással akár mosópor is létrejöhet vagy műtrágya...
"Szerinted majd a 1200 forintos marhavelőből csinálnak aromát az ötven forintos pudigodba? "
az aromákból nem egy litert használnak fel, hanem cseppeket. egy 1500Ft-os alapanyagból lehet, hogy annyi aroma készül, hogy az 150 db pudingra elég. az pedig 150*50 Ft lenne.
nem mondom hogy a málnaaroma velőből készül, mert nem tudom, de erre reagálni akartam, hogy hülyeséget mondasz.
Na ne mond én érettségiztem élelmiszerkémiából, mellesleg élelmiszeripari technikus vagyok....
És szerinted hány tonna marha csontvelőből tudnál előállítani egy liter pudingaromát??
De egyáltalán myilyen eljárással?
Nevezd már meg mert marhára érdekelne :D
Meg ha a gazdasági oldalát is nézzük mi éri meg jobban? Eladni drágán nyersanyagként vagy feldolgozni raktározni éveken át aztán eladni egy filléres pudingba szórva...
Mit érveljek a hülyeségekre?
Olvass el egy
Gasztonyi Kálmán könyvet aztán utánna vitatkozz!!!
orgazmusod van attól, hogy hangoztatod, hogy te mennyire okos vagy?:) amit nehezen tudok elhinni.
nos mindenesetre gondolom nagyon jó munkahelyed van ahol mint vezető technikus dolgozol ugye? végülis ez a fontos;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!