Hogyan hozzak össze egy állatvédő egyesületet?
Hát ne legyen nagyobb problémája, én azt kívánom!!
Igenis szép gondolat, hogy ilyesmit tervez a srác, talán egyszer meg is tudja valósítani. Biztos, hogy jó ember válik belőle, ha már gyerekként megesik a szíve a beteg állatokon. Sok felnőtt tanulhatna tőle!!
Talán nem lenne egyik szerencsétlen kóbor kutya, macska, ha negyedannyi szívük, lelkük lenne, mint ennek a gyereknek!!
Szerintem állatokkal foglalkozni, megmenteni, meggyógyítani őket csodálatos dolog! Ne add fel! Keress egy felnőttet, aki tud neked segíteni!
12 évesen sehogy :(
Én is annyi vagyok, egyelőre egy állatvédelmi clubnak vagyok a tagja. Rengeteg állatot tartok el, legtöbb megmentett, kidobott, sorsára hagyott állatka, menhelyre járok önkéntesnek, e mellett rokonunknál munkát vállaltam és egyebet is csinálok, mert szeretem 'saját pénzből' eltartani az állatkertet. Szerintem ennél többet te sem tudsz tenni, évek kellenek, míg egy szervezetből egyesület lesz. Esetleg össze hozhatsz egy clubot, de ez is nagyon-nagyon nehéz én a helyedben maradnék az állatmentésnél és a fentebb soroltaknál. :)
Hát köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt! Sajnos akkor maradok a csabaiaknál vagyis oda csatlakozom (ott mindegy a kor). Valahogy csak el tudok jutni oda minden hónapba legalább egyszer :) .
UI: nekem is van egy befogadott kutyusom, aki nem kellett senkinek, mert ferde a szája (szerintem autóbaleset, vagy megverték) és elég rossz állapotba került hozzák (piszkos, büdös, sovány, félénk).
De azóta sokkal jobban van. Megtartottuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!