A márszupilámi tényleg létezik?
Ezt próbálják bemesélni nekem a szüleim, meg a tesvérem.
De én nem igazán hiszem
Hirtelen azt se tudtam mi az :) de aztán rá kerestem és ..ááá mekora kedvenc volt gyerek koromba...szintén wikipédia: "Az állatfaj[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]
A Marsupilami kitalált állatfaj. A hímek és a nőstények egyaránt hosszú farkuk segítségével bármit elérnek. Az állat sárga bundájú, rajta fekete foltokkal (esetleg van folt nélküli sárga színű, és sötétkék-fekete színű). Az esze nagy és a humora is megvan ahhoz, hogy túljárjon a rá vadászó emberek eszén. A külseje leginkább a majoméhoz hasonlítható. Két lábon jár, ugrál "
18/L
A Marsupilami csak a szerzők (igencsak torz) agyszüleménye. Olyan bundája van, mint a párducnak v a jaguárnak, (sárg alapon foltos vagy fekete), kaze és lába mint majomé, a farka mint valami hipermajomé, ami fogni is tud a farkával, a tetejébe tojással szaporodik!
Ne higgy a szüleindnek, csak ugratni akarnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!