Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan hogy ember-állat...

Létezik olyan hogy ember-állat barátság?

Figyelt kérdés

a kutyáknál tudom h van ilyen de én most kifelyezetten a hüllőkre gondoltam azon belül is a gyíkokra.

vannak olyan értelmesek?

2014. máj. 27. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy hüllőknél létezik-e ilyen, ők is megjegyeznek dolgokat, szelídebbek ha szépen bánsz velük, viszont nem hiszem, hogy úgy összelehet velük barátkozni mint egy kutyával-macskával.
2014. máj. 28. 01:40
 2/7 A kérdező kommentje:
kosz a valaszt,de megis szerinted menyire kepesek?
2014. máj. 28. 12:25
 3/7 anonim válasza:
Nekem a tekieim 6 éve vannak meg ,és hallgatnak a nevükre,ha hívom,odajön ék,és csak nekem hajlandóak kinyújtani a nyakukat,mindenki mástól behúzzák a fejüket...
2014. máj. 28. 15:32
 4/7 A kérdező kommentje:
szakállas agáma mire lehet képes?és akkor a tekik csak benned biznak meg. nem?
2014. máj. 28. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is teknősök vannak annyiból áll a barátságunk h megetetem és kitakarítom őket ha ki kell venni őket a helyükről is úgy fogom őket, hogy nehogy megharapjanak mert nem okos állatok ők mindent meg akarnak kóstolni, nem fogják fel h melyik az ujjad és melyik a kaja, valamilyen szinten a hüllők dínók :)
2014. jún. 3. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Nos, a hüllőknek kb. semmi közük a dinókhoz (csak nagyon távolról), ellentétben a madarakkal.

Egy ember egyébként bármilyen állattal össze barátkozhat, még olyan is van, hogy egy hal megismeri a gazdáját... Pl. a dobozhal, tehénhal, egyes gömbhalak (akármilyen félénkek is). Nekik ebben realizálódik a "barátságuk" ami emberi fogalom. A hüllőkkel is simán össze lehet barátkozni, főleg a nagyobb testű szárazföldi teknősök a kifejezetten okosak. Egy szakállas agámával is össze lehet barátkozni, bár az tény és való, hogy Ők elég agresszívek az agámák közül is.

Én barátkoztam már össze hallal, gyíkokkal, kígyókkal, különböző emlősökkel, rágcsálókkal és papagájjal is :) Nincs olyan állat amit megfelelőkörülmények között (!) ne lenne érdemes tartani!

2015. febr. 2. 19:27
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2015. febr. 9. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!