Létezik olyan hogy ember-állat barátság?
a kutyáknál tudom h van ilyen de én most kifelyezetten a hüllőkre gondoltam azon belül is a gyíkokra.
vannak olyan értelmesek?
Nos, a hüllőknek kb. semmi közük a dinókhoz (csak nagyon távolról), ellentétben a madarakkal.
Egy ember egyébként bármilyen állattal össze barátkozhat, még olyan is van, hogy egy hal megismeri a gazdáját... Pl. a dobozhal, tehénhal, egyes gömbhalak (akármilyen félénkek is). Nekik ebben realizálódik a "barátságuk" ami emberi fogalom. A hüllőkkel is simán össze lehet barátkozni, főleg a nagyobb testű szárazföldi teknősök a kifejezetten okosak. Egy szakállas agámával is össze lehet barátkozni, bár az tény és való, hogy Ők elég agresszívek az agámák közül is.
Én barátkoztam már össze hallal, gyíkokkal, kígyókkal, különböző emlősökkel, rágcsálókkal és papagájjal is :) Nincs olyan állat amit megfelelőkörülmények között (!) ne lenne érdemes tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!