@#9Tom Benko: Eddig sikerült elbújnom előle:D
Arra való tekintettel, hogy "evolúciós szerepük" még a medúzaszemeknek sincs, módosított kérdésem így hangzik: hogyan jött létre a medúzaszemek szerkezete?
"A tudomány mindig a "hogyan" kérdést teszi fel." (flugi)
Kedves EE!
Ha érdekel az evolúció, számos szakirodalomban utána olvashatsz.
Az ide írok nagy része nem biológus, nem szakavatottak ezen kérdésekben, arról nem beszélve, hogy a szakértők sem tudják mindenre a választ.
Ui.: Máshol rontsd a levegőt légyszi!
@Evolúcióellenes: És ha nem tudom megmondani, akkor mi van? A probléma amúgy pont az, hogy ha megmagyarázzuk, akkor egyszerűen előhúzol egy újabb nyuszit a kalapból, és kezded az egészet elölről.
Közelítsük meg inkább másik oldalról a kérdést: Eddig olyan sokoldalúan van alátámasztva az evolúció, mint folyamat, hogy nyugodtan bízhatunk abban, hogy a medúzaszemek kérdésére is evolúciós alapú válasz lesz (ha még nincsen). Ha azonban szerinted a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvú szereli össze a medúzaszemeket, akkor ezt légy szíves egy teljesen logikus, minden elemében vizsgálható hipotézissel alátámasztani, kezdve a LRE létére utaló, a medúzaszemektől független bizonyítékokkal.
Kedves # 14??!
Az is előfordulhat, hogy nekem több evolúciós szakirodalmam van, mint neked... De egyikben sem tudták megmondani, hogyan evolválódott a medúzaszem. Ebbe minden szakértőnek beletört a bicskája. Senki se tudta még megközelíteni sem a medúzaszem problematikáját - még valamirevaló evofantázia szintjén sem.
Ui.: Elzavartál? Máshol rontsam a levegőt? De hát ide az van írva: "Amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!" Bocs, aszittem, pont jó helyre jöttem...
" Az is előfordulhat, hogy nekem több evolúciós
szakirodalmam van, mint neked... De egyikben sem
tudták megmondani, hogyan evolválódott a
medúzaszem. Ebbe minden szakértőnek beletört a
bicskája. Senki se tudta még megközelíteni sem a
medúzaszem problematikáját - még valamirevaló
evofantázia szintjén sem."
Tyűha! Most bebizonyítottad, hogy az evolúció cssk a gonosz tudósok hamis összeesküvése...
Ostoba fajankó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!