Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A szomszédunk feljelentéssel...

A szomszédunk feljelentéssel és állatvédôkkel fenyeget. Számíthatunk következményekre?

Figyelt kérdés
Ma reggelre észrevettem amikor kimentem a kutyamnak enni adni hogy a kutyànk megölte a szomszéd macskàjàt. Nagyon sajnàlom szegény jószàgot de a feljelentést kicsit erôsnek érzem. A kutya nem àtmàszott a macska a mi kertünkbe jött àt. Nem tudom miért történt ez a mi cicàinkat nem bàntja. Tényleg a mi hibànk? :(
2014. nov. 30. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Hiába jelent fel, nem tud mit tenni, a saját állatát kell a saját telkén tartania. Az más kérdés, hogy ez egy kinti macskánál nem kivitelezhető, de ennyi erővel autó is elüthette volna.
2014. nov. 30. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Jelentsen. Senki nem fog ezzel foglalkozni.
2014. nov. 30. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, se a rendőrség, se az állatvédők nem tudnak (és nem is akarnak) azzal mit kezdeni, hogy egy állat rátámadott egy másikra és halálra sebezte.
2014. nov. 30. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Hirtelen felindulásból mondta, fordított helyzetben (ha pl. az ő kutyája megölte volna a tiédet) te is zaklatott lennél.

Nem fog feljelenteni, mert nem ér el vele semmit.

2014. nov. 30. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:

na akkor egy kis humor,a sok feszültségre :

A nagy nyúltenyésztô szomszédjába költözik egy ember, akinek van egy nagy német juhásza. Összehaverkodnak, és a nyúltenyésztô dicsekszik az öreg bak nyúllal, amelyik mindenféle díjakat nyert. Egy reggel aztán látja az új szomszéd, hogy jön a kutyája, szájában a nagy bak nyúl döglötten. Ott áll tanácstalanul, mert hát nem akarna összeveszni a szomszéddal. Aztán fogja a nyulat, megmossa, megszárítja és a változatlan barátság reményében visszacsempészi a ketrecbe. Késôbb aztán látja, hogy a szomszád ott búslakodik az udvaron.

- Mi baj, szomszéd?

- Megdöglött a díjnyertes nyulam.

- Hát az szomorú!

- Az semmi! Elástam a kert végében, de most meg itt van a ketrecben…

2014. nov. 30. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Az állattartónak kötelessége az állatát a telekhatáron belül tartania...

Vagyis a szomszéd a hibás.

Ha a macskája hozzám jött volna és a díszmadaraimat ette volna meg akkor én se tudnám feljelenteni, annak ellenére, hogy az állataim a telkemen vannak...

2014. nov. 30. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!