Milyen kisállatot ajánlotok nekem?
Figyelt kérdés
Úgy érzem szügségem van egy kisállatra,akiről gondoskodhatok.Van egy kiskutyám ,de ő kint van így nem zavarná a kisállatot.
Hörcsögöm volt,nem nagyon szerettem,büdi volt,és este nem tudtam tőle aludni :)
Teknősöm is volt de végül a tesómnak adtam mert nem mertem hozzányúlni egy rossz élmény miatt..
Kigyók,patkányok szóba se jöhetnek :)
2014. nov. 22. 20:33
1/8 akos000 válasza:
Nekem degum van aki nagyon aranyos csak az patkányszerű, de feltétlen nézzél róla képeket.Még ajánlanám a halakat (guppi,molly stb.)
2/8 anonim válasza:
A hörcsög ha rendesen takarítva van, akkor nem büdös.
Te esetedben igazából minden ki van zárva, mert az állatoknak van "szaguk", meg zörögni is szoktak.
Én azt mondom hal.
3/8 anonim válasza:
szerintem is a hal a legideálisabb neked :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
a zajokkal és a szagokkal sincs bajom . Csak a hörcsög... :)
2014. nov. 22. 21:00
5/8 anonim válasza:
a teknős harap megis értem hogy nem mersz hozzányúlni,
ha engem harapott volna meg leves lett volna belőle :) :D
6/8 akos000 válasza:
Nekem nem rég lettek halaim, szerintem gyönyörűek, és az etetése se bajos mert nem kell hozzányúlni. Csak az elején még növények, bújok berendezése ami kicsit nehezebb dolog, de a végeredmény csodás lesz :)
7/8 anonim válasza:
Hal...Vagy a kutyusról gondoskodj dupla annyira...:)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek várom a további ötleteket.
2014. nov. 24. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!