Titeket is kiborit neha az allatotok?
A 2 hete kimosott (és mostanra megszáradt) párnát lepisilte, a tegnap felmosott kövön szettapicskolta, ráadásul a szinten tegnap takarított 140-es ketrecben is pisilt és szetjarkalta. Ja, és alapból szarul érzem magam.
Ilyenkor annyira elegem van belőlük:-( Nektek is szokott hasonló lenni?
Előfordul.
Nekem csak tengerimalacaim vannak, de valami pokoliak! 1,5 éve vannak nálam, semmi gond nem is volt velük.. 2 hónapja nem lehet tőlük aludni, rángatják az itatót, rázzák a ketrecet, a kaját úgy széttúrják, hogy a szőnyegen vannak, kirúgják a sz@rt... nem tudom mi van velük.. Először azt hittem betegek lettek, vittem állatorvoshoz, hogy biztos fáj a hasuk és azért szenvednek. Semmi ilyen. Megzakkantak. Pedig nem változott semmit. Nem éhesek, nem szomjasak, foglalkozok velük, ki vannak engedve nagyon sokat.
Volt kutyám nekem is, ő is rendszeresen ezt csinálta, benti kutya volt. Lepisilte az ágyat, a párnát, a szőnyegeket, a falat. Bepiszkított, amit előtte sosem csinált.. Szétrágta az ágyat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!