kutya
macska
csuklyás patkány.
Mivel ezek vannak, így nem tudom eldönteni melyik a kedvencem. Mindegyiket imádom.
Van egypár... Pl. hiúz, hiéna, keselyű, rágcsálók (főleg a sengi és a patik, szeretnék egyszer két helyes patkánylányt :D)... Ezek a kinézetük miatt, ahogy egy csomó tengeri élőlényt is felsorolhatnék... A kívül-belül szimpatikus jószág a disznó (bár nem sokat ismertem személyesen... na jó, egyet sem), a vaddisznó jobban néz ki, de azért a házi is aranyos állat.
Plusz szeretem a pókokat, gekkókat, gyíkokat, a jobb természetű darazsakat, a dongókat és egy csomó ízeltlábút, aminek nem tudom a nevét.
A madarakat annyira nem, a már említett keselyű és a kócsag azért jól tud kinézni (a kiskócsagok eszméletlenek tudnak lenni :D). S a halak sem állnak hozzám közel.
Az ember semmiképpen nem tartozik a kedvenc állataim közé, habár vannak igencsak szeretetre és tiszteletre méltó példányai.
Lajhár a legmenőbb. :D
De ha például azt kéne választani, hogy mi legyek következő életemben, akkor sas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!