Mi baja az állataimnak? Mintha megőrültek volna.
Van 5 kutyám. Ebből 4 kiskutya és az az egy az anyjuk.
Azt vettem észre hogy az egyik kiskutya nem volt meg egy ideig. Mikor haza jött kicsit sántítot. Felvettem de megharapott. Nagy nehezen kesztyűben elkaptam majd láttam a lábán egy sebb van amit lefertőtlenítettem. Majd vadsága miatt bezártam egy nagyobb ketrecbe. Vízhez nem nyúlt csak a ketrecen a drótott rágta és a kezem után kapkodott. Aztán másnapra nyitott szájjal járkált és folyt a nyála.
A kiskutyák oda oda mentek a ketrechez azt láttam, de szerintem megharagúdtak rám a tesvérük miatt vagy nem tudom mert azok is elkezdtek harapdálni, nem játékosan. Egymást harapdálják és az anyjukat. A macska is olyan bátor hogy rám támad, alig lehet letépni magamról! A kutyáknak is neki megy. Csak a nagykutya normális. Miért ilyen őrült a többi?
Hívjak állatorvost vagy megtudom oldani magam is? Szpihés gondjuk lehet?
Veszetség?
Igen szinte mindegyiknek.
A nagy az olvta van ellene. Akkor gondolom emiatt nincs baja. Most mit tegyek? Öljem meg őket?
Na most ez veszetség, mérgezés vagy viselkedési probléma?
Az állat orvos messze van. Maximum holnap/hnapután érne ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!