Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá apáékat,...

Hogyan vegyem rá apáékat, hogy legyen valamilyen állatom?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék házi állatot,de panelbe rakunk és apáék nem engedik. Mit tegyek?

2014. okt. 6. 19:06
1 2
 11/16 anonim válasza:

legyen kutyád kis tacs pl

én ugy könyörögtem h 2honapig mindenap sirtam meg amikor anya kérdezett valamit nem mondtam rá semmit csak annyit énekeltem h Kutyát kérek, kiskutyát!

Okosat és nem butát!

Lehet kis vagy nagy fülű,

hosszúkás vagy gömbölyű.

Lehet rajta bármi jel.

Lehet tacskó, spániel.

Kutyát kérek, kiskutyát!

Okosat és nem butát!

Aki hozzám hű marad,

nekem mindig szót fogad:

Tedd le! Hozd el! Fekszik! Ül!

Sose lennék egyedül.

hidd el fogsz kapni kutyát

2014. nov. 14. 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez a legrosszabb taktika.

Két verzió van.

a) a szüleid besokallnak úgy nyakoncsapnak, hogy egy életre elmegy a kedved az énekléstől. És igazuk lenne.

b) a szüleid besokallnak, de inkább vesznek egy kutyát, csak fogd már be a pofád.

Ez NEM jó.

Meg kell beszélnetek, közösen... Elmondani, hogy Te vigyázni fogsz a kutyára, sétáltatod, eteted, a rossz napjaidon is foglalkozol vele, nekik esetleg csak a pénzben kell besegíteni egy kicsit. Ha kell, minden zsebpénzedet a kutyára költöd.

Éreztesd velük, hogy komolyan gondolod, nem csak egy fellángolás.

Nekem így lett kutyám.

És NE énekelj. Nem járnál jól.

2014. nov. 14. 20:40
 13/16 anonim ***** válasza:
*besokallnak és úgy nyakoncsapnak
2014. nov. 14. 20:41
 14/16 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy unokatestvéremnek volt házi állata és ő nem foglalkozott vele és ebből apa úgy gondolja hogy én se fogok.
2014. nov. 15. 10:28
 15/16 anonim válasza:
Akkor ez a legegyszerűbb. Ígérd meg, hogy úgyis vigyázol majd az állatkádra. Az állatokat csak szeretni lehet, és ha egyszer a szívedhez nőtt, onnantól kezdve már biztos vigyázol rá.(vagy bizonyítsd odafigyelésed, gondoskodásod,...) Ha mondjuk sikerül a család egy részét rávenni arra, hogy jó ha van állat a háznál (pszichikai okokból is, de tényleg!!) akkor nyert ügyed van. Egyik barátnőm apukája akkor egyezett bele a kutyába, amikor elmentek a tenyésztőhöz, és meglátta a kölyökkutyákat, ez se rossz praktika :)) Hajrá
2014. dec. 3. 22:28
 16/16 anonim válasza:
Kezdj be egy hallal, például egy Betta-val. Jó árban van, elég neki egy kicsike akvárium, kis zöld és naponta egy csipetnyi kaja. Ha ezzel elvagy, akkor jöhet a nagyobb. Látják jól neveled, nem hal meg blabla takarítod rendszeresen. Milyen állatot szeretnél? Hány éves vagy? Mennyi időd van egy állatra?
2015. febr. 16. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!