El tudnám így adni a francia bulldogot?
Figyelt kérdés
Van egy kb. 1,5 éves francia bulldogom, de vemhes, viszont stafford csinálta fel... Elképzelhető hogy így el tudom adni?2010. jan. 14. 21:46
11/30 anonim válasza:
inkább a többi jó kívánságom meg sem osztom veled:((( 3. köcsög:D
12/30 anonim válasza:
add a fajtamentőknek... [link]
14/30 anonim válasza:
Én megvenném a kutyádat vemhesen is,csak az a baj,hogy
1.nem tudom mennyiért adnád
2.mikor szüli meg a kölyköket
3.messze lakom tőled,így nem tudom elhozni..
De tényleg elvinném magamhoz!
15/30 A kérdező kommentje:
Csak sajnálni tudom azt akinek arra van ideje hogy engem szapuljon ahelyett hogy inkább segítene szerencsétlen kutyán, sőt az sem érdekel hogy elhiszitek-e vagy sem h nem tehetek róla mert a kérdés kiírása előtt fél órával hoztam haza! Engem jelenleg csak az érdekel hogy szegény kutyát szerető gazdának tudjam eladni számára jutányos áron... Egyébként 15000Ft. Jah és Budapesten lakom, azt mondta ismerősöm, kb. 1 hónapos
2010. jan. 14. 22:38
16/30 anonim válasza:
érdekes.. te mennyit fizettél érte?
17/30 anonim válasza:
emelem a kalapom előtted........ elhoztad a kutyát ingyen, most meg 15 ezerért árulod, mert meg akarod menteni, és mi vagyunk a köcsögök... fél óra alatt ráköltöttél 15ezret?? vagy hogy is van ez?
18/30 A kérdező kommentje:
Én ugyan ingyen hoztam, de csakis kizárólag azért, hogy ne kerüljön menhelyre, mert tudom hogy ott rosszabb, nem nyerészkedni akarok, csak jelképes áron adom, ami jóval ár alatt van...
2010. jan. 14. 22:51
19/30 anonim válasza:
Jelképes, nem jelképes így nem hiszem, hogy megvennék mert amit a szülésre költenek meg a kölyökre már vehetnének egy kis kölyköt... add ingyen leinformált helyre ne belőle akarj pénzt csinálni.. így ne várd, hogy bárki is azt mondja majd, hogy milyen kis jótevő vagy és megdicsérjen..
20/30 anonim válasza:
Ingyen nem adnád oda? Jó helyre, hgy szegény kutyának jobb legyen. Te úgyis csak az ő érdekeit nézed, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!