El tudnám így adni a francia bulldogot?
Ha van lehetőség még, akkor most vemhesen ivartalanítsd. De szerintem nem fogod tudni eladni így.
Azt ugye tudod, mekkora felelőtlen vagy?
Ha eladni nem is fogod tudni, de legalább ajándékozd el, neked nem való kutya, ha ez megtörténhetett! És úgy meg pláne nem, hogy így gondolkozol.
Persze, ha valakinek egy olyan francia bulldog kell akit egy staffi felcsinált és még nem szülte meg a kicsiket, akkor el tudod adni.
Miért nem vállalod a következményeit a felelőtlenségednek?? KÖTELESSÉGED orvost hívni hozzá amikor fial és mellette lenni, ha már hagytad, hogy felcsinálja a staffi. És persze gondoskodni a kicsikről is, nem kivágni vagy megölni őket. Lepontozhatsz h.lyegyerek.
1. Nézz már meg egy francia bulldogot meg egy staffot, méret különbségbe, szerinted hogy tudná kihordani a bulldogod? BELEPUSZTÚLHAT A SZÜLÉSBE!
Milyen állattartó vagy te? Megcsinálod a bajt aztán menekülsz?????? pfffffff...
Aha, jól megmentetted, de te már pénzért adnád tovább... no comment
az egyik "köcsög" voltam
Hát nekem ez az ismerösőmnek a barátjának a haverjának a feleségének a fiának a gyerekének az embrióhala...
jó hagyjuk már... Te kúrtad el most ezen mit nem lehet felvállalni?
Ahelyett, hogy itt sírsz meg csorgatod a nyálad hogy mint a megmentőt sajnáljuk, meg dicsérjünk, már az egyik lábadnak az állatorvosnál kéne lennie, és tőle megkérdezni hogy ilyen helyzetben mit csinálj!!! De mogyóróagynak magyarázhatok!!!
a másik "köcsög" voltam;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!