Szerinted a kutya vagy a macska a hűségesebb?
Te méket szeretet jobban? :D
Szavazz
:)
háth vannak rendes macskák is :D
de az átlag sajnos nem :S :))
biztos aranyos volt :D
Én úgy hallottam,hogy ha meghal a kutya gazdája és a kutya ott marad vele,m mondjuk nem találják meg a halottat,akkor a kutya éhen hal ,de nem bántja a gazdáját és nem tágít mellőle.Ellenben a macska felfalja az embert hiába volt mondjuk évekig a gazdája...
Nem tom mi igaz belőle.
Amúgy én is kutyás vok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19:53+++(nem a kérdező)
Na, ez az ami nem igaz!!!!
Minden állat egy egyéniség...nekünk volt olyan, hogy több mint 20 macskánk volt, mindegyiknek meg volt a saját egyénisége. Mindig tudtam, hgy melyik konok, melyik kiegyensúlyozott, kedves, számító....mikor melyik várja el a simogatást és a kényeztetést és melyik önző, önfejű, "magányos farkas".
Ugyanez a helyzet a kutyákkal és képzeld van egy vadász görényünk...... saját érzelmekkel és külön egyéniséggel.
Ilyen véleményt (mint a tiéd) csak olyan mondhat akinek soha nem volt állata, vagy pedig soha sem akarta megismerni a sajátját, lelkileg nem akart hozzá közel kerülni.szégyeld magad!
Ők nem hazudnak, nem színészkednek - mindig önmagukat adják...
A kutya hűségesebb, de én a macskákat is nagyon szeretem.
A dölyfösségük, a "ki ha én nem" viselkedésük számomra bájos. Az a szerencsés, akinek mindkettő lehet.
Hat, definialjuk azt, hogy "huseg". Mert ha a feltetel nelkuli ragaszkodasz nezzuk, akkor a macska. Mivel a kutyanak eletszuksegelt a "falkahoz tartozas" ezert siman "lemegy kutyaba" hogy legalabb ranezenek.
Szoval, a kerdes legalabb olyan, hogy a capak jobban szeretnek uszni, mint a delfinek, mert meg kopoltyut is novesztettek.
Szoval, ha siman a "nem kell, de megis ragaszkodik" vonalon kozelitjuk meg, akkor a macskak husegesebbek.
Mindezek ellenere, ha azt nezzuk, hogy melyik faj ragaszkodik az emberhez jobban, akkor a kutya. De a kutya falkaallat, igy ok "onzosegbol" husegesek.
// Egyebbkent, jopar kutyat ismerek, akiket kajaval siman at lehetne csalogatni/szoktatni a "3. szomszedba". Csak a kutyat altalaban megallitja a kerites. :) //
sok kutyát lehetne kajával átcsalni, de nem ő tehet róla hogy alig etetik :S
amúgy a macskám is van mondom,de a kutyát jobban szeretem :)
ő tobbet jön oda hozzám, a macska is néha , de a kutyám az egésznap jön hozzám hogyha kimegyek
köszi a válaszokat :D
de még lehetne írni xD:P:D :):):):):):):):)))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!