Kutyákat vagy a macskákat szereted jobban? Írhattok indoklást!
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 17:18
11/23 anonim válasza:
A macska az csak terjeszti a betegsèget, mert megy mindenhova ahol bacillus es fereg meg patkàny van, amivel szemfénytvesztve a kutya megnèzi Hova megy ès Vedi a hazat, a gazdàjàt amivel szmben a cica meg eliszkol ha zart hall ès szartunk a gazdira hogy nem vèdi meg söt ha jol van lakva akkor az egerèszni sem kergeti el, road èlösködö, irt anti kellene mint tenyèszteni, Ja meg bolhàt is terjeszti.
12/23 Szafica válasza:
Jah igen...a kutya meg megeszi a saját ürülékét, ha rosszul van nevelve simán nekitámad a gyerekednek/más gyerekének. Mégis hogy várhatod el a macskától,hogy védje a házat?! Jó hogy nem egy teknőstől várod ezt...
13/23 Szafica válasza:
A kutya szerinted nem bolhás, ha nem kezelik? :D
Ez persze a "kedves" írástudatlan előző kommentelőnek szólt.
14/23 anonim válasza:
A macska nagyon kedves aranyos állat! Valószinüleg azèrt is eszik a franciàk, a neten Utànna lehet lesni hol veszik be a begyüjtött macskàkat mert tudom hogy van egy felvàsàrlo aki beveszi a macskàkat kilóra ès viszik ki a farnciàzàs ettermek meg felszolgàljak a csiga macska ès màs deszertekkel az ètlapon. Làttam kèpet egy farnciàzàs ètteremben èvekkel ezelött hogy a macska szajàban egy egèr volt azt szolgàltak fel Persze lehàntolva a szöre nèlkül az ètlapon megsütve ahogy mi a malcot esszük. Szoval lehet a kis macskàkat összeszedni ha szomszèd macskàkat sokat zavar bennünket ès leadni hogy lóvèt csinàljon belölle az ember ha sokat zavar az èjszkai nyekergèssel amikor pàroznak aztàn ott meg jókat esznek belölle ! Igy mindenki jól jàr mert nem sok viEt zavar a kis szaros macska. Lóvèt csinal belölle az ember ott meg jol Lanka belölle, mindenki jól jàr kevesebb ferö szaladgàl az ütcàn Utànna nem terjeszti a betegsèget tovàbb.
15/23 anonim válasza:
Kedves utolsó! Szerinted a kutyák (ha nincsenek beoltva) nem terjesztenek veszettséget?? A kutya és a macska is bolhás lesz, sőt még a vadászgörény is, ha nincs kezelve ellene.
16/23 Optipolar válasza:
Kuty és cica is aranyos, szeretem mind2-t, de a kutáyk hűségesebbek.
17/23 anonim válasza:
Dióhèllyba kell szoritani a circus nègylàbàt ès elengedni, meghülyül hamar mert hallani fogja a sajàt lèpteit! Óriàsi mert kövön vagy betonon mèg el is csúszik mert nem tapad a talpa atalajon ès oldalra ki csúszik a làba. Próbàld ki, be szarsz majd a mulatàstol, ( a szarodon meg a macska megint elcsuszik)
18/23 anonim válasza:
Nekünk panellakásban a macska praktikusabb is: nem kell levinni sétáltatni (nem is vágyik rá), nem kap el különböző fertőző betegségeket az utcán.
Az alom meg az erkélyen van, ahová macskaajtón keresztül jár ki, így szag sincsen a lakásban.
19/23 anonim válasza:
Az jó ha kint van az erkèlyen csak ki teszed a tejet meg a kajàt akkor happy lessz be se kell jönnie a kèglibe hogy ott szórja szèt a szönyegre a macska szört amit nehèz a szönyegböl kiszedni. Okosan csináltàtok le akalappal! Nèha kimèsz hetente egyszer megsimogatod azt kèszen van aztan hagyhat is lógva benneteket...ha làtol egeret a kègliben azt egèrcsabdàval elkapod oszt kilököd neki azt is bezabàlhatja kimèlve ès nem kell kergetnie az is akènyelmet szolgàlja nekijje.
20/23 anonim válasza:
Szerintem az előttem szóló egy síkhülye provokátor. (Mellesleg a magyar nyelv szépségeit sem ismeri.) Úgy nem is derült ki igazán, hogy mi a baja.
Mint említettem: a macskaajtón jár ki. Ami azt jelenti, hogy ideje nagy részét a lakásban tölti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!