Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » SOS Bolha, mit tegyek?

SOS Bolha, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A pince tele van bolhával. Ha lemegyek fekete lesz a lábam annyi van. Ma már egyszer át lett permetezve neostomosan-nal 1 ampullát 4 liter vízben oldottam. Ez után "eltűntek" (ez reggel volt) estére megint tele lett. Most biokill extrával permeteztem át. Mit tegyek?!?!

U.i.: Ha anyu megy le az ő lábára nem ugrálnak. Ez a szőr miatt van?! Mármint hogy nekem szőrös a lábam.

2014. júl. 22. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
[link] itt a válasz
2014. júl. 22. 18:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez jó, csak messze van... :( Egyéb ötlet? Azért ment a zöld mancs!
2014. júl. 22. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk nem pincébe volt hanem bent a szobában a hajó padló alatt mi is mindent ki próbáltunk amit most te....de nekünk azt mondták ismerősök,hogy porbolha ami porba terem sok év után...miota le van betonozval a szoba azota nincs....valaki a pincét is le szokta betonozni.
2014. júl. 22. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha egyéb élőlény nem jár le a pincébe, illetve lehet használaton kívül helyezni pár napra, akkor a legjobb talán a formalinos permetezés lenne, bár gázálarc vagy hasonló nem ártana, ha nem tudja a permetező személy legalább fél percig visszatartani a légvételt a permetezés időtartamára. A formalin hatása kellően erős és pár perces behatással is tökéletes lehet az eredmény. Persze a helyiség záródásának tökéletesnek kell lennie. 1 nap után meg alapos szellőztetés kell. Ideális az lenne, ha üres lenne a helyiség, élelmiszer meg egyáltalán nem lenne benne.
2014. júl. 22. 19:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Na mindegy egyelőre, holnap írok, hogy sikerült-e a dolog. A formalinos nem megoldható, mert sok dolog van a pincében, befőttek, lekvárok stb.

A neostomosan oldatot ha sűrűbbre csinálom akkor már csak hatni fog nem? Mondjuk 3 ampulla 3 liter vízhez.

2014. júl. 22. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, vegyél akkor ilyet.Kifejezetten bolhákra és poloskákra van.,Biztos hatásos, ezzel permetezhetsz. [link]
2014. júl. 22. 22:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Na meg is van a gond. :) A farakásban éldegélnek. Hát lesz vele pár kör...
2014. júl. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!