Melyik allat csip a bolhahoz, szunyoghoz hasonlo csipessel?
Figyelt kérdés
Ejszaka felebredtem es eszrevettem hogy valami ossze-vissza csipett, a derekamon 5 van egymas mellett, a karomon 1-2 elszorva, akkor viszkettek is de mostmar nem. Ugy nez ki mint a szunyogcsipes de ugye szunyog az most nincs...a gyerekem kezen aki velem alszik,egyet talaltam. Kiszedtem az agynemut a huzatbol vizbe aztatni, de nem talaltam bolhat, felszedtem a matracot, az agy alatt is a matracon is neztem de nem talaltam semmit. Ha bolha lenne, azt latnam, ugye? Mi a fene lehet? Pokhalot talaltam egyedul, az agy alatt. Lehet pok? Van egy kutyank ot is atneztem de nincs benne bolha.
Vagy pók, vagy ágyi poloska. De remtéld, hogy pók lesz az, mert utóbbit rémálom kiirtani.
2014. márc. 27. 09:05
2/8 A kérdező kommentje:
Koszi rakeresek mar hogy mi az. De azt nem latnam ha szetszedem az agyunkat teljesen?
2014. márc. 27. 09:08
3/8 anonim válasza:
Hát.. eléggé picik, és bárhol elbújhatnak, a legrejtettebb részekben is. Vagy akár a párnahuzatban. De nekem is pont így kezdődött anno. És csak éjszaka jönnek elő.
Érdemes erre gondolni, ha most vettetek használt bútort, vagy most jöttetek haza egy utazásból. Mert akkor a legsanszosabb.
2014. márc. 27. 09:14
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tortent ilyen viszont most kezdtunk el rengeteget jatszoterre jarni es mindig behozza a gyerekem a kinti cipojet a szobaba, mert jatszik vele. Emiatt esetleg? Az a baj hogy fekete az agy, meg a szonyeg egy jo nagy resze is, tehat igy meg nehezebb lesz eszrevenni :/
2014. márc. 27. 09:20
5/8 anonim válasza:
Hát igen, úgy nehezebb. Viszont ha minden este, éjszaka előfordul, akkor szinte biztos. Mert a pók védekezésből harapja meg az embert, a poloska viszont táplálkozik. Ezért minden este elő fog fordulni. Figyelgesd! Nem valószínű, hogy a játszótérről hoztátok haza. Inkább bölcsi, ovi, iskola, ha a gyerekednek van valami olyan tárgya, amit oda is bevisz, meg haza is hoz.
Ha társasházban laktok, akkor meg alapból megvan a magyarázat: a pici repedéseken át jöttek egyik lakásból a másikba. :(
2014. márc. 27. 09:27
6/8 A kérdező kommentje:
Nem jar meg sehova mert meg csak egy eves :( Most azt olvastam hogy feszkuk van, es azt kell megtalalni? A fekete agykereten hogy? Fel kell szerinted forditani mindenkepp? Tarsashazban lakunk. Szerinted ha rovarirtot fujok szet, az er valamit?
2014. márc. 27. 09:32
7/8 anonim válasza:
hidd el bőven van már szúnyog... mi még januárban is találtunk, kint a teraszon...
2014. márc. 27. 09:50
8/8 A kérdező kommentje:
A szúnyog is látható lenne a szobában nem? Tavaly nyáron egyáltalán nem volt szúnyogunk úgyhogy már elfelejtettem hogy az előjön-e nappal :D de talán igen, azért azt észre lehetett venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!