Tele vagyok csípéssel, valószínűleg bolha. Mit tegyek?
Az nem bolha lesz. Ágyi poloska. Szemét jószág. Szét kell szedni az egész ágyat, megkeresni a fészket (ha tömör fa, kirágják a gerendát!) kiirtani, bepácolni rovarirtóval a vázat, kimosni domestossal a matracot. Kemény dió... Heverőt egyszerűbb kidobni és elégetni.
A bolha széklete apró, fekete, mákra hasonlító kis szemes dolog. Ilyen mértékű bolhásodásnál tele van vele a lepedő. Ha nincs, nem bolha.
Állatpatikában lehet kapni bolhairtó szert amit hígítani kell és körbe kell fújni a szobában. Kiírtja őket, és nem árt a macskának sem.
Persze nem biztos hogy ez a gond, lehet poloska, szúnyog is.
Nekem az ágyam lepedőjén mindig vannak bolhakakára emlékeztető pici fekete valami, még akkor is ha semmi csípés nincs rajtam, mikor cicám nem volt, akkor is volt ilyen.
Ágyi poloska kilőve, mert már olyan mértékben lett minden átézve, hogy egyet sem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!