Hogyan lehetnék kutyakiképző?
Figyelt kérdés
Az OKJ tanfolyam megszűnt 2013-tól, milyen más lehetőség van? Egy kutyaiskola honlapján olvastam, hogy el kell végezni náluk a kutyánkkal egy alap majd egy középfokú tanfolyamot, és utána lehet hozzákezdeni gyakorló-oktatóvá válni...de mi van akkor, ha nincs kutyám? Nem lehet csak úgy elmenni pl egy kutyasuliba megfigyelni vagy hasonló? Egészen kiskorom óta mindig volt kutyánk, most viszont elköltöznék otthonról, és nem hiszem, hogy felelősségteljes dolog lenne egy lakásba magammal vinni egy kutyust úgy, hogy ki tudja, mennyit leszek otthon, milyen munkát találok stb...másrészt, itthon kistestű kutyánk van, én pedig szeretnék majd őrző-védő kiképzéssel is foglalkozni. Saját kutyát majd akkor szeretnék magamhoz venni, ha már biztos a helyzetem, sajnos most nem az.2014. jún. 30. 14:21
1/1 anonim válasza:
Amit említesz, az a K99-es iskola. Kikeresel egy ilyen iskolát. Elmész és beszélgetsz velük a terveidről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!