Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A házunk előtt lévő padon egy...

A házunk előtt lévő padon egy kis cica tanyázik tegnapeste óta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A házunk előtt lévő padon egy kis cica tanyázik tegnapeste óta. Mit tegyek? Nagyon barátságos, társaság kedvelő de nekünk már van egy macskánk így nem tudjuk befogadni mit kellene csinálnom vele?

2014. jún. 28. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd be legalább addig, amíg nem találsz neki gazdát. Olyan nincs, hogy nem tudod befogadni, csak olyan, hogy nem akarod. Az nem kifogás, hogy van egy macskád. Nekünk négy macskánk volt, mégis befogadtunk egy ötödiket. Lehet az embernek több macskája is.
2014. jún. 28. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
Semmit.
2014. jún. 28. 15:19
 3/6 Pannaa21 válasza:
91%
Szerintem szólj az állatvédőknek, vagy ha olyan környezetbe szeretnéd küldeni, ahol biztos tudod hogy jó helyen van, akkor ajándékozd el valamelyik ismerősödnek...csak fontos h be legyen oltva.
2014. jún. 28. 15:21
 4/6 anonim válasza:
keress neki egy gazdát ha más nem akkor csak egy ideiglenes gazdát keres neki :D
2014. jún. 28. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Fényképezd le és tedd fel a Facéra, háha meglesz a gazdája, vay ha nem, akkor esetleg befogadja valaki.
2014. jún. 28. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy ott hagyni szívtelenség lenne, szerintem. Én télen két cicát mentettem meg egy parkban. Valami aljas állat kirakta őket. Ott fáztak és éheztek. Reszkettek mint a nyárfalevél, amikor vittem haza őket. Azóta felcseperedtek és uralják a lakást, meg a család szívét. :)

Gyakorlatilag a kislány kiválasztotta magának a fiamat, a kis kandúr meg engem. Folyton a sarkunkban loholnak. :)

Most négyen lábatlankodnak itt, de nem adnám őket semmi pénzért. :)

Amúgy elég neki egy almos (mi egy-egy nagy kaspót használunk macskánként), és két tálka a kajának és a víznek. Elsőnek bolhafürdetés samponnal.

Tudom, hogy ez mind pénzbe kerül, de hidd el megéri.

Aki egy életet megment, az a világot menti meg!

2014. jún. 29. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!