Van valakinek kislova? (137-147cm)
Figyelt kérdés
Csak arra szeretnék választ kapni, hogy milyen velük ügetni..? Mint egy nagy lóval, vagy mint egy pónival? Könnyű megtalálni a ritmust, jobban érezni?
Előre is köszönöm. :)
2010. jan. 2. 16:43
11/12 anonim válasza:
Huculos vagyok. A magassága ennek a fajtának kb. 130-140 cm közé esik, tehát 138 már kicsit nagyobbnak számít. Én nem szeretnék cserélni de nézelődj az interneten, sok eladó lónál van odaírva hogy az illetőt csere is érdekli.
12/12 anonim válasza:
Én szőrén már mentem "kis pónin" kicsit nehezeebb merttöbbet kell szorítani hoogy le ne csússzál. De nyeregbe is más... Mintha gyorsabban mennének.. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!