Van valakinek kislova? (137-147cm)
Csak arra szeretnék választ kapni, hogy milyen velük ügetni..? Mint egy nagy lóval, vagy mint egy pónival? Könnyű megtalálni a ritmust, jobban érezni?
Előre is köszönöm. :)
Kislovam van, olyan mint a varrógép! :P Imádom, arab félvér, nem nagyobb 147-nél, bár még nem mértük. :)
Szerintem nem méret kérdése. Egy Hucul igen kényelmes kisló, de egy csöpp arab teljesen más. Fajta kérdése. Ha van benne tűz, mondjuk póni*arab / angol telivér, akkor kapsz egy "varrógépet", ha valami kellemes vérmérsékletűek a felmenői, akkor kényelmes. Ismerek egy pónit, aki fantasztikusan kényelmesen üget! :)
Nos, könnyű-ügetve kényelmes, de nyeregben nem sűrűn lehet tanügetni az én csöppségemen. El is hagytuk a nyerget, egyrészt közös volt az utálat, másrészt nem volt pont rá illő. Ez a nehéz a kislovaknál. Nyerget találni.
Nézz utána a fajtáknak! Vérmérséklet, csontozat, vagy amennyire értesz hozzá és kedved van!
Egy kalappal! :)
Nekünk itthon van egy 138 marmagas lovunk (aki ismeri konyik fajta) én azon szoktam lovagolni, és szerintem nagyon kényelmes ügetni bár én nyereggel lovaglom.
amugy nekem is van egy appaloosa csikóm de ugye még nem tok rajta lovagolni ezért most mi egy olyan 138 marmagas lovat keresünk aki elcseréli velünk a lovát.
a huculostól kérdem mennyi a huculoknak a marmagassága és hogy ha olyan kicsi amit én mondok akar e cserélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!