Kutyát vagy a macskát szereted jobban? Miért?
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 13:46
11/14 anonim válasza:
A cicákat szeretem jobban,mert ha kiskorától fogva neveled,akkor tök jó érzés, ha odamegy dörgölőzni és vágyik a simogatásodra és hogy játsz vele.és tök ari tud lenni.Nekem volt egy olyan aki ha bajban volt,mindig hozzám rohant hogy védjem meg és mindig meghallgatta amit mondtam neki, de volt hogy bealudt az ölembe.
12/14 anonim válasza:
a macska mért szeret?
:s mert eteted :S :D:D:D:D:D:D
én szerintem a kutya
hűségesebb
a macska nem kap abban a percben kaját amikor gondolja ,a akkor rögtön elmegy máshoz kunyizni
a kutya egyáltalánnemszokottilyet
megvárja amíg te adsz neki
tudja hogy szereted , és nem felejted el úgysem :)
13/14 anonim válasza:
én minden állatot egyformán szeretek,de a cicák védelmében felhoznám,hogy még egyik sem marcangolt halálra -csapatostul sem- kisgyermeket,öregasszonyt,kenyéradó gazdát...és igenis lehet velük apportírozni,igenis gazdihoz ragaszkodnak,pl.: ha a gazdi viszi őket költözéskor,akkor a jelenléte ugyanúgy megnyugtatja őket,mint a kutyusokat. igenis megtanulják,mit nem szabad,és nem csinálnak rosszat gyakrabban,mint a kutyák. hamarabb szobatiszták a kölykök,kevesebb törődést igényel a tisztántartásuk,olcsóbb a kajájuk,és azt a rajongó szeretet ők is megadják,amikor egy nehéz nap után hazaérsz,mint a kutyik.
14/14 A kérdező kommentje:
Én is egyformán szeretem őket. Kíváncsi voltam a véleményetekre. :) Egyébként teljesen egyet kell értenem az utolsó hozzászólóval. De persze a kutyáknak is megvan a maguk előnye, pl. ha olyan méretű, akkor jól magamhoz tudom ölelgetni. Macskusznál ez is lehet, de őket annyira nem. :D
2010. jan. 13. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!