Szerintetek kutya vagy macska illene az életembe?
Figyelt kérdés
Igazából mindig is nagy kutyás voltam, handlerkedtem., stb. De sajnos az életem nem úgy jött össze ahogy terveztem, de felteszem: napi 8-10 óra (néha több) távollét, és rohanó életvitelhez jöhet kutya, vagy, mint sejtem, inkább cica?
Az álmom mindig egy kutya volt, tizenkét évig kutyára készültem, de úgy tűnik, nem jöhet össze. Szerintetek?
2014. ápr. 18. 12:19
2/7 anonim válasza:
inkább cica, de ha nem vagy biztos benne, vagy nem kedveled őket annyira, akkor inkább semmilyen állat. de ha kertes házban laksz, ahol a kutya le tudja kötni magát, akkor szerintem simán kibírja a távollétedet :)
3/7 anonim válasza:
Szerinted melyik a jobb? Egész nap egy kis kennelbe zárva lenni; vagy 8-10 óráig egyedül, és utána a gazdival? Fogadj be menhelyről egy kutyust.
4/7 anonim válasza:
Napi 8-10 órát mindenki dolgozik, mégis tartanak kutyát. Szóval szerintem te is tarthatnál nyugodtan ha azt szeretnél.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, csak van, hogy sokkal tovább vagyok távol. Ezért van a kérdés.
Panelban élek.
Amúgy szeretem a cicákat is.
2014. ápr. 18. 13:06
6/7 anonim válasza:
Te döntésed. A menhelyi kis keverékek többsége örülne hogy legalább nem ketrecben van hanem fent egy családias zugban. Ha a séták megoldhatóak lennének, akkor egy kistermetű felnőtt kutyus bevállalható lenne.
7/7 A kérdező kommentje:
Kérdés eldöntve... az ismerősöm a rámsózott egy 3 hónapos keverék kutyust. Ő az anyakutyát tartotta meg, akit 3 hónapja talált, épp ellés előtt...
De imádom a kis pocakost. (:
2014. ápr. 29. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!