Persze nem kis korcs vagy, törpe palotapincsikre gondoltam, hanem rottweiler,németjuhász,boxer,dobberman, ilyenekre, mert úgy rémlik a farkasból háziasították a kutyákat.
11:49-es nem tudom mit osztod itt az észt ma már teljesen elfogadott ha egy kutyára azt mondják hogy korcs, és nem számít úgymond "sértésnek".
amúgy szerintem egy rottweiler ha be van tanítva igenis elbírna egy farkassal. nekünk is rotink van és elég szívós kis kutyus:D a dobbermann sztem meg simán elvérezne:D az meg hogy "sokszor hallani olyat hogy egy farkas szétmarcangolt egy kutyát", na erre annyit tudok mondani hogy azért mert a farkasok falkában járnak és nem egyedül támadnak sosem.
2009. dec. 20. 12:29
12/37 anonim válasza:
És szerintem azért is mert a farkas vadállat,sokkal vérengzőbb,egyből nyakra támad,szinte megvesz,szerintem egy vérfarkas támadását nem sok lény élné túl.
2009. dec. 20. 12:31
13/37 anonim válasza:
ha a testi adottságok passzolnak akkor szerintem a farkas nyer...a mentalitása miatt
2009. dec. 20. 12:36
14/37 anonim válasza:
A vérfarkas csak mesebelei állat...ember...emberálat, vagy mi...
2009. dec. 20. 12:40
15/37 anonim válasza:
Hát na...vannak azért igaz történetek feljegyezve,egy-két megveszett,szabadon kószáló,magányos farkasról,ami bármire/bárkire rátámadt
2009. dec. 20. 12:43
16/37 anonim válasza:
Amúgy a keverék kutyák sokkal erősebbek, mint a fajtiszta rottweiler vagy társai.Persze biztos vannak köztük is nagy, erős, testes kutyák, akik akár elbírnának egy farkassal, de egy keverék (korcs) kutya, ha oylan kutyák keveréke, akik alapból nagyok és erősek, akkor azok tényéleg fevehetik a versenyt egy farkassal.
De amúgy én is a farkas mellett pártoltam, mert azért mégscsak egy vadállat, aki tudja, hogy hogy kell vadászni, a kutyák meg általában megkapják a gazdijuktól az ételt.DE bennük is ott van még a ragadozó vér.
Ez persze csak az én véleményem, de szerintem részben igazam van.
2009. dec. 20. 13:01
17/37 anonim válasza:
Azért 54% mert sok hülye kérdésre válaszoltam...
2009. dec. 20. 13:01
18/37 Salx Narval válasza:
Ez sok mindentől függ.Egy idomított harci kutya elbánhat a farkassal.Egy sima házőrző, nem hinném, akár milyen fajta.Az sem mindegy, hogy hol kellene küzdeniük, melyik érezné otthon magát.Nehéz lenne, egy igazságos küzdelmet megrendezni köztük.
2009. dec. 20. 13:18
19/37 anonim válasza:
A korcs egy undorító kifejezés.. Akkor már keverék. A korcs úgy hat mintha vmi selejtről beszélnénk..
2009. dec. 20. 13:46
20/37 anonim válasza:
Egy fizikailag, szellemileg alaposan, jól felkészített, maximálisan egészséges (diszplázia mentes) komondor, kaukázusi, sarplaninac (jugoszláv medveölő), a kangal, vagy egy nagyobb, jól megtermett staffi felveheti a versenyt egy farkassal, de inkább maradjunk az elmélet szintjén...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!