Kutya vagy macska?
Figyelt kérdés
Szerintetek?2009. dec. 18. 17:45
1/21 anonim válasza:
vehetsz mindketöt mert ha kiscik akkor öszeszoknak nálunkis igy volt csak akro ne találkozon a maxska más macskával
3/21 anonim válasza:
A macsek jó, ha keveset vagytok otthon. Persze, azért ő is szereti a társaságot.
A kutyával többet kell foglalkozni, levinni, több a mozgásigénye.
Van, aki azt mondja, a macska nem szereti a gazdit. Dehogynem!
Mindenesetre annyira nem lehet neki parancsolni, de sok mindenre meg lehet tanítani.Mellette tiszta állat. Csak kicsit szőrős. :)) de a kutya is.
4/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. dec. 18. 17:53
5/21 A kérdező kommentje:
Na jó akkor macska?
2009. dec. 18. 18:00
7/21 anonim válasza:
Macska! Mit macska - macskák!!! Nekem 3 van, borzasztóan szeretem őket,és ők is engem!
8/21 anonim válasza:
nekem kutya... :D de szeretem a cicusokat is,
9/21 anonim válasza:
Attól függ milyen a személyiséged.Én a kutyákat jobban kedvelem, mert ők engedelmesebbek és jó házőrzők.A macskák sokkal önellátóbbak.Ha a kutya örül hempergőzik és ugrál rád, a macska dorombol.^^
10/21 anonim válasza:
amugy meg macska. nagyon meghálálja ha szeretik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!