Mik a halak kábítására és levágására vonatkozó jogszabályok?
Figyelt kérdés
Kerestem az interneten, de nem találtam, csak haszonállatokra. Ki tud segíteni?2014. márc. 13. 14:31
1/6 anonim válasza:
Mit akarsz rajtuk levágni? Kikapod vízből azt annyi neki. Ha mégse, akkor rácsapsz egy isteneset egy kés lapjával, aztán belepusztul. Ennyi. Nem kell sajnálni. Azok nem érző lények!!!
2/6 anonim válasza:
#1: Minden élőlény érző lény... Attól mert nem sír és nem tud beszélni nem jelenti azt, hogy nem is fáj neki... Gondoldd át a kijelentésed....
Kérdező: A hal megölésének leghumánusabb módja, ha egy rövid, kétujjnyi vastag bottal a szemei fölött a fejére ütünk. Tehát kábítsuk el a fejére mért erős ütéssel. Bővebben: [link]
Jogszabály nem hiszem hogy van rá, de ahogy a józan ész diktálja: Gyors halál és akkor nem szenved...
3/6 A kérdező kommentje:
Házidolgozatba szerettem volna idézni, ha lenne ilyen szabályozás. Haszonállatokról találtam, de halakról nem.
2014. márc. 14. 14:53
4/6 A kérdező kommentje:
Vagy ugyanaz vonatkozhat rájuk kb. mint a többi gerincesre? Ha valaki tudja, írja meg legyenszives.
2014. márc. 14. 16:09
5/6 anonim válasza:
Egyik kezeddel lefogod, a másik kezedben egy késsel levágod a fejét minél gyorsabban, hogy ne szenvedjen sokat.
6/6 anonim válasza:
Én csak egy új jogszabályt ismerek ezzel kapcsolatban. Élve nem viheted el a halat, a helyszínen le kell ütni! Ez mellett megjegyezném, hogy nekem sosem sikerül elsőre, de még másodjára sem, úgy leütni, hogy elkábuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!