Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen lehet a kutyahús?...

Milyen lehet a kutyahús? (többi lent)

Figyelt kérdés
Előre leszögezem, hogy eszembe nem jutna megenni (magamtól) a kutyahúst! Viszont sajnos mostanában sok olyan rémhírt lehet hallani, hogy a kínai kajáldákban kutyahúsból készült ételeket is kiadnak... Viszont a kínai kaját meg szeretem (illetve csak eddig, ezek után biztos meg nem eszem..) Szóval ilyenre lennék kíváncsi, hogy pl rágós-e a húsa, vagy inkább mint a csirke, vagy mihez hasonlítható? Mert így ez alapján talán be tudom azonosítani nagyjából, hogy mit ettem eddig...
2014. febr. 26. 20:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Én kínai étteremben dolgozom. Bejáratos vagyok a konyhába kuktálkodni és biztosan állíthatom, hogy sem kutya, sem macska húst nem adnak ki.

Főnököm mondta, hogy a főképp a szegénység miatt, a távoli tartományokban eszik még néha az öregek. Meg van valami ünnepük is, egy évben egyszer. De már akkor is csak az idősebb, hagyományt tisztelő emberek fogyasztják.

Főnök asszonyom azt mondja, hogy mivel ragadozó állat, nem finom a húsa.

Helyedben nem attól tartanék, hogy esetleg kutyát ettél, hanem, hogy mennyi napos az a hús, amit eléd raknak.

Többször is láttam, (csináltatták is velem), hogy a megmaradt, "mézes szezám magos", "illatos omlós" és egyéb bundázott húsokat beáztatják vízbe. Aztán leszedik a felpuhult bundát és újra panírozzák.

2014. febr. 26. 20:36
 2/2 A kérdező kommentje:

a mézes szezámmagos volt a kedvencem...eddig.. :D

amúgy onnét vettem ezt, mert állítólag valamelyik kajában találtak egy kutyachip-et... persze nem 100%-ra mondom hogy igaz a hír, de van rá esély...

Azért köszi a választ!

2014. febr. 26. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!