Szereted a földigilisztákat? Mi a véleményed róluk?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 18:24
21/31 anonim válasza:
Szeretem a gilisztákat. Meg merem fogni, nem undorodom. Egyszer áthajtottam egyen biciklivel, de nem tudtam kikerülni, mert út szélén mentem, és mellett húztak el a kocsik ezerrel.
A giliszta aranyos állat. Még van rajzfilmfigura giliszta is. [link]
23/31 anonim válasza:
Jó fej állat, illetve, nem áll másból, fejből és farokból.
25/31 anonim válasza:
Nem szeretem, fúj. Még kiskoromba is undorodtam tőlük. De nem ölöm meg/ütöm el őket, békén hagyom őket. Elismerem, hogy hasznos állatok, de ennyi, távol tartom magam tőlük.:)
26/31 anonim válasza:
Kóstoltátok már őket? Kicsit kesernyés ízük van, de amúgy egész finomak :) meg kell mosni őket mielőtt megkajálnád, akkor nem lesz baj
27/31 anonim válasza:
Jópofa kis lények,és főleg még hasznosak is.
Mindig arrébb teszem őket a járdáról,nehogy bajuk essen.
28/31 anonim válasza:
cuksik. barátnőm annyira undorodik h esős időben szinte ki sem megy az utcára. sztem ez gááz.
a gilik édik, és imcsizem őket.
29/31 anonim válasza:
én birom a gilisztákat...nagyon hasznos állatok és szerintem nem is csúnyák :D... én is vigyázok rájuk kertészkedésnél, mert kár lenne értük...
30/31 anonim válasza:
Én is szeretem őket, mert hasznosak és aranyos kis lények. Ha látok egyet a járdán én is visza rakom a fűbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!