Törzskönyv nem törzskönyv, hogy is van ez most?
Több kérdésnél olvastam, hogy szünetel a törzskönyvezés De lehet én értetem valamit félre. Hozzáteszem nincs állatom és nem is tervezek jelenleg. Csak a kíváncsiság vezérel.
Akkor mostanság, hogy lehet eldönteni, hogy fajtatiszta e vagy sem egy adott állat. Itt ha valakinek nem törzskönyves a kutyája nekiugrotok, hogy akkor az nem fajtatiszta. Pl. ha 5 év múlva feltesz itt valaki egy kérdést, akinek emiatt nem tk-s a kutyája annak is nekiugrotok, hogy akkor nem is fajtatiszta?
Zoooz
minden kutya fajtiszta akár van tk akár nincs...
az meg hogy egy kutya hlye vagy okos az nem a tk-tól függ...
A kutyák SZÁRMAZÁSI lapot kapnak, nem törzskönyvet.
A törzskönyv az egyesületben van és abba vezetik be az adatokat. Ill a törzskönyvben lévő adatok alapján állítják ki a származási lapot. Oda-vissza. Ha a kutya valamilyen eredmény elér azt rávezetik a származási lapjára és most majd valamelyik egyesületben a törzskönyvbe is bevezetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!