Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi történik az élő polippal a...

Mi történik az élő polippal a japánok gyomrában, miután lenyelték őket?

Figyelt kérdés
Nem mászik ki? Meddig él még ott bent? Szenved? (borzasztó dolog ez)
2009. nov. 18. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
A gyomorsav és az ottani közeg azonnal végez vele. Esélye sincs a szabadulásra.
2009. nov. 18. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Azthiszem ez alkalommal a Kóreiak akikről beszélünk, és van amikor a polip visszavág, megfelelő technikával lehet csak őket felteketni a pálcákra és lenyelni, ha az ember nem járatos ebben akkor a szájában adják! De előfordul hogy ha nem megfelelően csinálják hogy a polip megfojtja őket!
2009. nov. 18. 13:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Én mindig tudtam h nem normálisak...
2009. nov. 18. 14:18
 4/8 Salx Narval ***** válasza:
Undorító étkezési szokásaik vannak az biztos.Én azt sem akarom elhinni, hogy szeretik,hiszen az ízét sem érzik,akkor meg mire jó? Szerintem ez az egész csak majomkodás,egy barom kitalálta valamikor, a többi meg követi.Undorító és embertelen ahogy az állatokkal bánnak.
2009. nov. 18. 17:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, talán tényleg koreai dolog, bocs... de akkor is kiakasztó, hogy ilyen eszébe jut valakinek. Meg van még több is amiről inkább ne is beszéljünk.
2009. nov. 18. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
De miért borzasztó? Sok másik állat is élve megeszi a zsákmányát! Az emebr is egy állat! Én is ha látok egy szarvas összefut a nyál a számban! Akkor eberált vagyok vagy szimplán kaját látok? És az nem normális ha kaját látok ha egy élő állatra pillantok? A 10.000 évvel ezelőtti európai szinte csak azt tudta enni! Akkor ösztön! Akkor aberált vagyok hogy még vannak bennem ilyen ragadozó ösztönök?
2009. nov. 18. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
És aberált hogy a farkas meg az oroszlán is megenné a másik állatot? De én meg ember vagyok? Miért magasabb rendű lennék? Csak jóval inteligensebb a farkasnál! de nem érek többett! Inkább hagynám fel a modern életmódot az internettel meg az autókkal és az állatok mellett élnék csak hogy megehessem őket!:D
2009. nov. 18. 21:35
 8/8 Salx Narval ***** válasza:
21-33: Nem semmi csóka vagy, az biztos.Nyersen is megennéd a szarvast, vagy esetleg a szarvaspörkölt jut eszedbe, ha meglátod? A legtöbb ragadozó, ha ezt az ereje lehetővé teszi,megöli az áldozatát és nem élve eszi meg.Természetesen van amikor egészben nyelik le és a kisebb ragadozóknál az élve felfalás is előfordul, mert képtelenek megölni a prédát.Nem azzal van a baj, hogy megeszik,az állatokat az emberek, hanem azzal, hogy kínozzák őket, holott semmi szükség nem lenne rá.Jó vadászatot kívánok neked.
2009. nov. 19. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.