Mi lehet a padláson?
Figyelt kérdés
kb 4 napja állandóan zaj van a padláson.
Nagy kopogás hallatszik, nem gondolom hogy patkány volna.
Különben is hogy tud felmenni a padlásra????
Szerintetek mi?
Anyával élek, és nem merünk fölmenni, egyébként is tév iszonyunk van.
UI: Nincsen fent sem lom sem más, csak vezetékek, félő hogy elrágja.
2013. nov. 15. 16:10
2/21 anonim válasza:
tér iszonynak hívják! amúgy nyugodtan fel lehet menni a nyest nem bánt fél az embertől. minél hamarabb menjetek mert ha befészkel akkor az már nem olyan poénos
3/21 anonim válasza:
Egér, patkány, nyest, bármelyik lehet, de akár egy harkály is beköltözhetett, egyiktől sem kell félni, nézzétek meg.
4/21 anonim válasza:
Szellem lesz az, hívjatok médiumot vagy szellemirtót.
5/21 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Szellemírtókat ki kell hívni. Ez nem játék. Több ilyen cég is van akik ezzel foglalkoznak. Google segít!
6/21 anonim válasza:
Úú b+.. Ez a yeti lesz.Ezt a hangot akkor csinlja mikor szarik.Elhiheted nekem.Vigyázz mert fiatalokat visz fel és megerőszakolja őket.Néha házibulit is tart azt énekli "Megy a JOLLY JOLLY JOLLY hazafelé.Néha azt is hogy Szájmin bácsi a sarkon lakik.De aztán fizette nekem a lakbért és már a wct is használja.Kedvence a Bacon szólok.
7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első 3 válaszírónak, viszont szerintem a poénokat a 4-5-6os lője el máshol, mert ez nem igazán volt vicces ;))))
2013. nov. 15. 16:33
8/21 anonim válasza:
Nem tudnak a vadgalambok, verebek bemenni?Mert ha igen, akkor szerintem patkány vagy nyest.Ja amúgy ha nyest akkor semmiképp ne szorítsátok sarokba, mert rátok támad. Egy kérés:Ha hasznos a válaszom, akkor légyszi nyomjatok egy zöld like-t.Köszi!!!
9/21 box-king válasza:
Biztos hogy valami állat ami a hidegtől bújik.
10/21 A kérdező kommentje:
8: Mindenkinek azt adok, ami hasznos!
Viszont egy kérdés hogyan tud megtámadni????Vagy miért támad??
2013. nov. 15. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!