Ez lehetséges? Esetleg valami télre szakosodott orosz szúnyogfaj.
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez mennyire normális dolog, de van egy szúnyog a szobámban. Ezeknek nem kellet volna a nyár végén kihalniuk? Mindenesetre rohadt zavaró... :S
Másnál is előfordulnak így Október vége felé?
#Szúnyoginvézsön
2013. nov. 1. 01:18
1/12 anonim válasza:
Igen tudod a szúnyogok szívósak.
2/12 anonim válasza:
Nálam múlt éjjel volt egy bent. Mivel eddig elég meleg őszünk volt, így még lehet találkozni elvétve egy-egy példánnyal. :)
3/12 anonim válasza:
nekem a jobb lábamat csipkodták szét
4/12 anonim válasza:
Mért nem szólsz neki, hátha belátó lesz, és megdöglik magától.
Amúgy meg mit vagy így begyulladva?
5/12 anonim válasza:
Túlélik az emberi fajt is ne csodálkozz.
7/12 anonim válasza:
Van,engem most is zuhanórepülésben támad egy példány.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én begyulladva, csak találnám már meg azt a hülye fejét, végigkenném vele a falat. Már napok óta nem tudok tőle normálisan aludni. tegnap leütöttem egyet, de még mindig zümmög errefelé egy. :@
2013. nov. 1. 01:22
9/12 anonim válasza:
Én esténként legyeket gyilkolászom, pl 5 perce végeztem ki egyet amikor rászállt a 1,5 literes flakonomra, és egy 10-es papír zsebkendő könnyű műanyag tartója képében jelent meg a szemében Thor kalapácsa.
10/12 anonim válasza:
Mi köze ennek a szexhez?
Rossz helyen csípett meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!