Télen sok légy a szobámban?
Figyelt kérdés
jövök haza melóból, erre rengeteg nagy légy fogad a szobámban. elképzelehtő hogy az az oka hogy nagyon meleg volt a szobámban?2009. nov. 10. 22:47
1/11 anonim válasza:
Valószínűbb, hogy valahová lepetézett egy légy még az ősz elején, most meg egyszerre kikeltek a lárvák. Ha esetleg valahol leesett kajamaradék darabkája, és nem vettétek észre, azon előfordulhat ilyen.
2/11 A kérdező kommentje:
de ezelk nagyon nagyok voltak és lassúak.
2009. nov. 10. 23:05
3/11 anonim válasza:
Nálunk az emeleten mindem ősszel van ilyen... pedig tisztán tartjuk. Mi le szoktuk fújni őket.
4/11 anonim válasza:
Ilyenkor lassúak szoktak lenni :) Van egy olyan mondás is, hogy kóvályog, mint az őszi légy. Amíg nem láttam saját szemmel, nem is értettem, miért mondják így. De tényleg olyan bénák :D
5/11 anonim válasza:
Olyan természetellenesen nagy légy nem? Mert ilyen nálunk a suliban volt mindig ősszel/ télen és a virágládákban éltek . Egy jótanács: Ne csapd le, mert akkor férgek másznak ki belőle (Nem vicc!)
Szerintem rovarirtózd körbe a szobát, az talán segít.
7/11 anonim válasza:
Mi lenne, ha egyszerűen kinyitnád az ablakot és sokáig úgy hagynád napközben? (mondjuk mikor legalább 15 fok van, lesz most olyan) Szerintem kirepülnének.
8/11 anonim válasza:
Nem vittél be a szobába valamilyen növényt? Lehet, hogy annak a földjében voltak a peték és kikeltek onnan. Vagy van valamilyen kisállatod a szobában (hörcsög, tengerimalac, nyúl)? Ha nem takarítod rendszeresen a terráriumot az is a legyek szaporodásának melegágya lehet.
9/11 anonim válasza:
egyszerű a válasz
azért mert kint hidegvan és be akarnak menni a melegre
az más gérdés hogy nagyok voltak e vagy kicsik
az én mamámnál is szokot rngeteg lenni a konyhába és elég sokszór vólt hogy nagyobbak jöttek be mint a normális!!! :D
10/11 anonim válasza:
De kár, hogy az őszi legyek lassúak, pedig már örültem, hogy milyen ügyes vagyok, hogy el tudom kapni mikor repül:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!