Hogy lehet a fáraóhangyát kiírtani? Tele van már velük a lakás, mindenbe belemásznak.
Lehet kapni DM-ben, vagy nagyobb barkácsáruházakban néhány száz forintért direkt fáraóhangyáknak kifejlesztett mérget.
Kis átlátszó dobozban van, a tetejét le kell vágni, és ilyen granulátum van benne, a vonulási útvonalra kell tenni a padlóhoz közel. A hangyák bemásznak a doboz tetején a granulátumhoz, beviszik a fészekbe, és elpusztulnak.
Kegyetlenül hangzik, de sajnos a fáraóhangya a betontól kezdve a panelig mindent szétrág, és nehéz kiirtani, nekünk a panelházban ez a fajta méreg volt jó.
A hangyairtókat kihívni pénzkidobás! Azok csak távol tartják, hagyj ki egy irtást, egyből megjelennek!
Anyuék a granulátum hordós módszerrel kezdték, érdekes volt nézni, hogy viszik a kis hangyák. Teljesen nem sikerült kiírtani őket.
Amikor nálam is megjelentek én is próbálkoztam sok mindennel: pl domestos, sütőpor. Tudjátok mi vált be? A piros Raid!!! Le ne kopogjam, de évek óta nem láttam egyet sem. Először hetente használtam, mindenhol körbe fújtam. Utána 2-3 havonta, utána csak ünnep előtt pl. húsvét, karácsony amikor sok édesség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!