"Megtámadtak" minket a muslincák 52 nm lakás, mi tegyek ellenük?
Figyelt kérdés
Nincs romlott kaja sehol,szellőztetve van!2008. dec. 19. 21:37
1/9 anonim válasza:
Párásíts. Nem szakirodalomból szedtem, volt, amikor nekem is tele volt a szoba muslincával meg mindenféle repülő rovarral. Abban az időben párásítót használtam, reggelre rovartemető lett a padló, de nem volt gondom velük napközben.
2/9 anonim válasza:
Ha van a lakásban cefre, azt ajánlatos a lakáson kívül elhelyezni :)
3/9 anonim válasza:
nálunk is ugyanez a felállás, 52m2 panel, én úgy tüntettem el őket akaratomon kívül, hogy esténként mindig egy kis lámpa van csak bekapcsolva, jó pár órára, a fény bevonzotta őket, és megsültek. egyik nap vettem észre kb 50 muslica hullát:)
4/9 anonim válasza:
Még egy eszembe jutott, de ez nem olcsó mulatság. Nekem egy időben volt víziteknősöm, ami elkapta a repülő rovarokat, no, nem azért, mert olyan fürge volt és tudott volna repülni, hanem ezek a rovarok a terrárium vize fölé gyűltek össze (ahogy a természetben is a folyóknál tavaknál), a teknős pedig ott már könnyen elfogta és megette őket, és még a vadászatot is élvezte. No, akkoriban se volt rovarproblémám, csak teknőst nehéz takarítani.
5/9 anonim válasza:
Állítólag a füstölőktől, illóolaj párologtatásától is pusztulnak, csak nekem nem bírja a szemem a füstölőket, de többen írták már, hogy ez is egy jó módszer ellenük.
6/9 anonim válasza:
Nálam a füstölőtől megdöglöttek a ,bezzeg a rovarkövetős spraytől nem!!:S
7/9 anonim válasza:
Már megint le lett pontozva az első válasz, pedig nekem tényleg bevált. Ennyit a tapasztalatból írt dolgokról, mennyire fogadják el az emberek... No comment...
8/9 anonim válasza:
Szia! Borászatban dolgozom, ahol ugye a fő ellenség a muslinca, mert valahogy mindig odakeverednek és nem tágítanak. Nagyon drasztikus megoldás, de az mindig segít, ha pár napig nem tartasz otthon gyümölcsöt és domesztosszal lefertőtlenítesz mindent. Garantált az eredmény!
9/9 anonim válasza:
ragassz a plafonra rajz-szeggel több helyre légy-ragacs szalagot, 2-3 nap alatt megfogja a muslicáidat. ha festettél a házban arra is előjönnek. nem feltétlen kell romló gyümölcsnek lennie a házban. nálam a frissen festett deszkámra jöttek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!