Ti szoktátok valahogy melegíteni a rágcsálótok ketrecét télen?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy beszerzek valami ketrec melegítőt, de nem tudom hogy keressek erre rá, mit érdemes venni.
A hörcsögöm ketrecének aljára akarom beszerelni, úgy, hogy a hörcsög ne tudja megenni, tehát kívülről lenne a ketrec alatt, viszont a műanyagot ami felette van és a höri házát melegíteni valamilyen szinten, legalább 20 fokra jó lenne.
Próbált már ilyet valaki?
2013. szept. 20. 15:27
1/5 anonim válasza:
Nem. Ilyet még nem próbáltam, én legtöbbször ősz végefelé megemelem a kaja adagjukat. Ha meg téll NAGYON hideg van ráteszem a radiátorra. Mivel tisztességgel pucolom a helyét nincs szag. Remélem tudtam segíteni :))
2/5 anonim válasza:
én csak egy pokrócot teszek a nyuszim ketrece alá, valamennyire az is szigetel, de meleg van a szobába így nem hiszem hogy nagyon fáznának, de a höriknek lehet betenni wc gurigát vagy lehet venni ilyen kis kuckókat és mivel eleve ők a forgácsba gubódzva alszanak nem hiszem hogy nagyon fáznának :)
3/5 anonim válasza:
AZ alom füreszpor jo vastagon szėnat is ez belülröl.
A ketrec ala vastag hungarocelt AZ jol szigetel.
4/5 anonim válasza:
nekem télen mindig ott van a radiátor mellet és jól érzi ott magát
5/5 anonim válasza:
Nekem is van hörcsögöm.
Én a ketrecébe forgácsot szoktam tenni.
Ennek télen megemelem az adagját.
Egyébként én ezzel nem nagyon foglalkozom.
A hörim a ketrecnek az egyik sarkába vackot készít magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!