Mi a véleményetek erről a hirdetésről?
Sziasztok!
Találtam ezt a hirdetést,több hirdetési oldalon is fent van,link:
Kíváncsiságból írtam 2féle emailcímről is,szóról szóra megegyezik a válasz!Törtmagyar írásban válaszol az illető,papnak mondja magát,amikor képeket kértem a cicáról az internetről letöltött képet küldött csak,amikor kértem hogy küldjön friss képet azt írta majd fog küldeni,de ő most Ukrajnában van misszión,de visszaküldi a cicát Magyar országra egy állatszállító céggel,amit fizessek ki,persze hogy előre azt hiszem hogy 18 000forintot,meg adjam meg az adataim hogy át tudja íratni a macska tulajdonváltozását a minisztériumba meg!Na ezen bepörögtem egyből olyan sejtésem támadt hogy ez átvágás.Erre alkudoztam hogy küldje el a macskát és ha ideér kifizetem a szállítást,ebbe már nem igen ment bele,először a macska papírjait akarta elküldeni és ha megkaptam a papírokat akkor fizessek és küldi a macskát!
Szerintetek is sántít valami a dologban?
Ez csak kamu lehet vagy létezik ilyen hogy a minisztériumban kel átíratni?Köszi a véleményeket!
A leírtak alapján tuti kamu.
Amúgy írtál az oldal moderátorának, hogy szedje le a hirdetést?!
jajj istenem...naná,hogy átverés,beszedik a pénzed.Nem reklámért,de konkrétan perzsát tenyésztek és soha nincs ingyen cica hisz egy kölyök önköltsége 70-80 ezer forint,így a 30 ezres macskákat se értem és az ingyen macskákat se.
Egyébként Franciaországba írják át a minisztériumban a macskatulajdonost szóval létezik ilyen,de ez nem az az eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!