Mit érdemelnek azok, akik a kóborkutyákat vonóhorog mögé kötik, és végighúzzák kocsival a murvás patakparton?
Kedves Barátaim! A negyedik vagyok, aki meztelenül, arccal lefelé forgatnám meg Őket a murvában.
Ilyen még nem volt! Hogy egy kérdésre ennyire 100 százalékig egybehangzó válasz lett volna. Csak egyetlen pozitívum van az egészben, hogy mindenki a kutyát rendelte a még az állat jelzőt (mert az kitüntetés lenne) sem érdemlő, két lábon járó élőlényeknek. Gratulálok az emberségetekhez és a jó szívetekhez. A kicsit kegyetlen megoldások most nem számítanak! A vonóhorgos úgysem ember és le van sz@rva!
Az a baj,hogy attól,hogy itt mindenki fröcsög,nem fog változni a helyzet,folyiktovább minden az eddigi útján.
Radikális állatvédőket kéne megkkeresni+a feljelentés életbe vágóan fontos lenne,utóbbit meg lehet tenni névtelenül.
Kedves utolsó,szerinted ez fröcsögés?Hmm? Mert szerintem eszmecsere.Amúgy ha ilyen okostojás vagy,miért nem keresed meg priviben a kérdezőt és segítesz neki? Talán ezt magának a kérdezőnek kellene megtennie,hogy feljelenti őket,ahogy kivettem az írásából talán még ismeri is az elkövetőket,ezt neki kéne megtennie.Én pl honnan tudnám hol történt,kik ezek az állatkínzók?Az ország másik feléből én sem tudok sokat segíteni,minthogy leírom a véleményemet.
Volt nekem is esetem a Fehér Kereszttel,és jöttek és segítettek,talán a kérdezőnek is találnának megoldást.
Úgyhogy itt senki nem fröcsög,hanem csak segíteni próbál valahogy így neten keresztül nem gondolod?
30/L
Ne haragudj,de szerintem az nem viszi előre az ügyet,semmit nem segít,ha itt oldalakon keresztül soroljuk a különféle megtorlási módokat.
Én konkrétan kinyírnám az elkövetőket,de mivel ez,és az előző tippek nagy része sajnos nem kivitelezhető,nem is ér semmit.
Csak a feljelentés(ezt megtehetné az az állatvédő egyesület például,akik telepéről származó kutyákkal teszik ezt)a járható út.Ez van.
Pár éve benne vagyok egyébként a kutyamentésben,láttam-hallottam egyet-mást.
Úristen! Nem akarom ezt el hinni! Ilyen mocskos embereket!!!! Nem bírom felfogni, erre hogy képes valaki?? Áh! Gusztustalan ez az egész...
:( :( :(
Valami fájdalmas középkori kínzást
Darth Vader
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!