Mit érdemelnek azok, akik a kóborkutyákat vonóhorog mögé kötik, és végighúzzák kocsival a murvás patakparton?
21:00 Első!
Ez nem elég... Ismerek olyan kínzási módszert... sokkal durvább... Sőt, van olyan, ami évekig tart, és teljesen megörülnek az emberek. De, én nem szeretem az ilyen hamar meggyilkolást... Sokáig kínozni... akár napogik is... De, nem irok ilyeneket! Mert nehogy ötleteket vegyen valamelyik k*cs*g m*csk*s szem*t láda! Elnézést, hogy ilyeneket irok, én nem vagyok egy erőszakos ember, de az ugy felba***a az agyam, ha egy kiszolgáltatott állatot bántanak, aki nem tud védekezni... Istenem! Miért vannak ilyen emberek...
-a horgot a szájukba verni majd
extra sebességre kapcsolni az autóval
-szöges korbács
-tüzes vassal égetés
-szemkiszúrás
-oroszlánok által széttépés
-máglyahalál
Sajnos ez nem vicc!
Ezek a férgek ezen szórakoznak. Van a közelben egy állatmenhely, gyakran kiszöknek a kutyák, elkapják, megzsinegelik és indul a "szórakozás".
Ha elkapom valamelyiket, rettenetesen megverem.
Egyet értek az előttem szólókkal,kívéve egyben nem.
Én lassabban húznám őket,hogy tovább tartson a szenvedésük.
Dögöljön meg minden ilyen elmebeteg aki ilyesmira képes,hogy bántson egy ártatlan élőlényt.
láttátok a fűrész cimű filmet?
olyan kezelés kell nekik
Dögöljenek meg hosszú kinok között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!