Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről? Egy...

Mi a véleményetek erről? Egy 17 éves lány szülő nélkül és hozzáértő személy nélkül eljött hozzám és megvette a lovamat egy fénykép alapján.

Figyelt kérdés

Az istállóba úgy lökdöstük be, hogy nézze meg a lovat. Tetszett neki, és megsimogatta. Most vissza akarja hozni, hogy rejtett hibája van,( ami nálam nem volt) és úgy néz ki, hogy bírósági per lesz belőle. Azt akarja, hogy saját költségemen hozzam vissza, fizessem ki a bértartást, és a teljes vételárat fizessem neki ki.

Ti adnátok majdnem 300 000 Ft-ot kiskorú gyereketeknek, hogy vegyen valamit, úgy hogy TI vagy valaki hozáértő nem látja? Várom a véleményeket is.

2009. nov. 2. 14:42
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Érdekes, ha én eladok valamit akkor én " rosszhiszemű vagyok". Persze, amikor ellopták a 600 000 Ft-os autómat, és "jóhiszemű vevőnek nem tűnt fel, hogy miért 300 000 Ft az ára, és nem nézette meg a rendőrségen, hogy nem keresik-e az autót, hogy lopott, én ott is rosszhiszemű voltam, mert az autót, a jóhiszemű vevőnek ítélték.!!!!

Érdekes magyar törvények vannak. Én 600 E Ft-ot buktam, ő meg semmmit. Szegény jóhiszemű vevő. Mert ugye ezek szerint mindig az eladó a "rosszhiszemű"...Azóta se autóm, se pénzem....

2010. márc. 15. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!