Szerintetek kibírja a kapcsolatunk?
Igen, én már csak ilyen vagyok :P
De tényleg, nagyon elszomorított...:(
Szerintem emlékezni fognak rád:)
Főleg a kutyus:)
Olyan nincsen hogy elfelejtenek....
Ezek állatok és emlékeznek mindenre vagy mindenkire aki olyan sokáig és olyan szeretetben volt velük. Elfelejteni nem fognak. Annyi, hogy a kapcsolatotok tuti romlani fog a kutyussal, mert őneki az kell, hogy játszanak, szeretgessék, imádják őket. A cicának kell a simi és a táraság, de ő nem lesz vészes. A madarakhoz nem értek, de velük sztem nem lesz nagyon nagy gond! Fel a fejjel, majd megoldod! :)
A kutya SOHA nem felejt!!!
El kellett költöznünk Kiskunhalasra panelba, holott Maglódon hatalmas udvaros házban laktunk. Voltak birkák nyulak és egy németjuhász keverék kutyus. Őt sajnos nem vihettük magunkkal, így odaadtuk a Maglódi házunk vevőjének. 3 év telt el azóta..múlt hónapba voltam megnézni mi van vele. Olyan boldog volt..egyből megismert..nem bírt magával, látszott rajta, hogy nagyon örül nekem. Szóval akármennyi idő is teljen el...Egy kutya SOHA nem felejt!
utolsó válaszoló! rendes megkönnyeztem a történetedet :')
egyébként biztosan nem fog a kutyusod elfelejteni, a cicáknak mindegy hogy ki simizi őket, de biztosan ő is jobban fog dorombolni mikor hazamész :D a madarakhoz én sem értek.. de egyébként ők honnan tudják hogy te vagy a gazdiuk, máshogy viselkednek veled ?? tényleg érdekel :)
Az állatok meg jegyzik ,hogy ki az aki szereti őket.
Az embereknek van csak ilyen sz*r agyuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!