Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Állatbolon vagyok. Normális?

Állatbolon vagyok. Normális?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és egy szín tiszta állatőrült. 1 kutyám van de 5 volt. volt hörcsögöm de meghalt. Van két lovam. Járok menhelyre. Szeretnék vadászgörényt es meg két kutyát. Mikor rosszat hallok az állatokról sírok. Már végignéztem egy kutya műtétet élőben kameráról. azóta tudom hogy, állatorvos leszek. Volt

degum is de tesom allergiás lett rá. Minden féle állatot szeretnék. Normális ez? és mar 7 évesen kívűlről fújtam a kutyákról szóló fontos dolgokat. Mindog a menhelyen kennék az az életem. Ez normális?

2013. aug. 27. 00:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
12 évesen normális, de 18 felett már nem normális. Az ilyen lányok mind betegek.
2013. aug. 27. 07:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, azzal kiegészíteném, hogy igen, teljesen normális, hogy 12 évesen szereted nagyon az állatokat, én a halakat szerettem nagyon mikor kisebb voltam, de ismertem, vagyis ismerek egy felnőtt 24 éves lányt, aki rengeteg állatot tart otthon, nyúl, macska, teknős, és szerintem ez nem normális. Olyan mint a rajzfilm, gyerekként többet nézzük, de felnőttként már nem. Az állatoknak szerintem a természetben a helyük, és az normális, ha van egy házi kedvenced felnőttként, de ne legyen nagyon több, és inkább az embertársainkkal kéne foglalkozni és segíteni, mint az állatokkal. Ők vigyáznak magukra.
2013. aug. 27. 10:52
 13/17 anonim ***** válasza:

12 éves vagyok és ugyanígy vagyok vele.

Jelenleg csak 1 kutyám van,de voltak házikacsáim,libáim,meg némakacsák és egyszerűen úgy elvoltam velük mint egy 3 éves :D

2013. aug. 27. 20:00
 14/17 anonim ***** válasza:
10:52-esnek: Szerintem meg az embertársaink tudnak magukra vigyázni, miért kéne velük foglalkozni inkább? Egy állat kiszolgáltatottabb ezerszer mint egy ember! Az ember tud magán segíteni, van szája és el tudja mondani mi a baja, de egy állat nem! Sőt egy állat ki van téve az érzéketlen emberek nemtörődömségének, vagy bántalmazásának és mit tud ellene tenni szerencsétlen? Lásd az állatkínzókat! "Egy négylábútól sokszor többet lehet tanulni mint egy egyetemi professzortól" - de ezt az idézetet nyilván csak azok fogják érteni, akik úgy szeretik az állatokat, mint ahogy szerencsére a legtöbb hozzászóló ennél a kérdésnél.
2013. aug. 28. 23:53
 15/17 anonim ***** válasza:
A túlérzékenységed miatt,azt gondolom nem biztos,hogy teljesen normális.Barátaid vannak?Milyen a kapcsolatod a családoddal?
2013. aug. 31. 21:08
 16/17 csilla200 válasza:
12\15 az allatok terapiara is jok tobbet ernek mint egy ember ok nem szolgalnak ra sose hogy kinozak oket csak nehany elmebeteg targykent kezeli oket es azt hiszi ha eltori ki lehet dobni vagy meglehet ragasztani
2013. szept. 15. 04:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Melyik vàrosba laksz?

Én is àllatbolond vok!!!

2013. dec. 10. 17:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!