Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ezek átverések lennének?

Ezek átverések lennének?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2009. okt. 26. 12:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Folyamatosan levelezek vele, Svédországban lakik, és azt írja nem lenne gond a szállítás!

Még mindig nem tudom, hogy mi legyen!

2009. okt. 26. 13:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy kamu...így próbálják meg kicsalni a pénzeteket és aztán se pénz se ló.
2009. okt. 26. 13:59
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem akarjuk dolgoztatni se lovagolni nem akarunk rajta,ezért megelégednénk egy nem túl öreg (max.17 éves)lóval. Ha mozgásszervi betegsége van még az se baj.(csak belsőszervi ne legyen).
2009. okt. 26. 14:04
 14/20 A kérdező kommentje:

Igazatok lehet, hogy tényleg kamu, inkább nem foglalkozok vele mert félek, hogy baj lesz belőle.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)

2009. okt. 26. 14:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha nincs pénzetek lovat venni,miből tartjátok el?

Gondolok pl.olyasmire,hogy kap egy kiadós kólikát,több százezres nagyságrendű lehet a műtét,és az ilyesmi mindig hirtelen jön.

Miből?

Javasolnám inkább a feles bértartást.

2009. okt. 26. 22:03
 16/20 A kérdező kommentje:
Az eltartása nem lenne gond, mert édesapám gazdálkodó meg arra lenne pénzünk csak most éppen egy összegben nem lenne egy lóra való!
2009. okt. 27. 14:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha csak tartani szeretnétek és használni nem akkor akár örökbe is fogadhatsz idős lovakat, akik ugyan egészségesek, de mondjuk a koruk miatt már nem ajánlatos terhelni őket. Keress meg lómenhelyeket, ott is jó, ha felszabadul egy hely.
2009. okt. 28. 19:26
 18/20 anonim ***** válasza:
Még egy lehetőség: járj lóvásárokba (pl. Ónod) ahol nagyon alacsony áron találsz még fiatal lovakat is, sőt, azt inkább mentésnek nevezném, nem pedíg vásárnak, olyan állapotban vannak ott a lovak.
2009. okt. 28. 19:28
 19/20 A kérdező kommentje:
Az örökbefogadásra már gondoltam én is és már kerestem is lómenhelyeket, kettő van az országban, de sajnos mindkettőnél csak jelképesen lehet örökbefogadni! Am. már hirdetéseket is adtam fel különböző oldalakon, hogy akinek van öreg vagy sérült vagy egyszerűen megunt lova és nem kell már neki és örökbe adná vagy esetleg jelképes összegért eladná az jelentkezzen, de idáig semmi!
2009. nov. 4. 15:50
 20/20 anonim válasza:

"ezek nagyon jó és gyors jumper hegymászók"

neeeeee :) átverés nehogy bedőlj nekik :)

2009. nov. 7. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!