Hogy szabaduljak meg deguimtól?
Én is szívesen elfogadom a degukat. De téged minősít, hogy a kisállatokat csak úgy odaadnád azért mert jön egy cica.
Nekem a macska és a mongol ugróegér nagyon jól elvolt egymás mellett. Az ugróegereket ketrecben tartottam.
És ha anyósod belemegy egy kutyába, akkor a macskát passzolod el?
Egy degu nem költséges és max 2-3 évig élnek.
Kíváncsi vagyok,ha a kérdező majd a macskát is megunja,mert mondjuk mini élő godzillát akar,mi lesz a macskával?
El kéne tiltani végleg az állattartástól.Nincsenek illúzióim,hogy bánhat az állatokkal,.
Kedves Kisfiú/Kislány!
Szerintem gondolkozz el rajta meddig érdekelne a cica! Mennyi idő alatt untál rá a degukra? Egy hét? Egy hónap? Kérdésedből kiderül, hogy max. egy év! A helyedben ezt egy elég nagy kudarcnak fognám fel! Elajándékoznám a degukat, mert megérdemlik, hogy a maradék kis életüket olyasvalakivel töltsék, aki szereti őket, és gondoskodik róluk, és ami a legfontosabb nem vennék macskát! Várj pár évet még ezzel! Az állat nem játék! Keress valami más hobbit, például sportolj, az még a hasznodra is válhat.
HMMMMM, nekem kamugyanús.
tavaly októberben írta az üzit és most újra kielmelte a kérdést?
hát nem tudom az ilyen embernek nem való állat
"amíg ezek élnek" ezek??
ha szeretted őket akkor nem ezek hanem ők!!
"egy hamar biztos nem döglenek meg!"
te ezt akarod hogy meghaljanak????
nem vagy valami felelősségteljes!!
na mindegy! sok sikert a macskához!!:( (remélem azt nem unod meg 1 héten belül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!