Hogyan szabaduljak meg az egértől? Miért jön be a lakásba? Mit tud benn csinálni? Rág, szakit?
Szia:-)
1. kérdés : egérfogó, ragasztó
2. kérdés : sztem azért mert hideg van, és élelmet is keres.
3. kérdés : mindent megrág, és megeszi/ megrág/ beleeszik amit talál, és ürüléket is hagy maga után.
remélem kaptál segítséget!
Bea_angel
kalandvágyó kis élősdi-ezért jön be. :D
-van erre egérméreg-de csak akkor használd,ha más állatot nem tartasz a lakásban-nehogy felfalja a cicus ha épp nem egerészik :D...vagy hagyományos egérfogó-ebből is többféle létezik és mondhatom: hatásosak! :D én a sajtot ajánlom csalinak,azt kedvelik. :D
ha egérfogó mellett döntesz,akkor min.két egérre számíts, mert családos állat. :D
Cica, egérfogó, vagy fogd meg valahogy :D
Véletlenül is bemehet, az egér is megy mindenfelé.
Rágcsál szaladgál, cincog meg úgy éldegél :) amúgy nem bánt, csak betegségeket terjeszthet.
Nagymamámnál egyszer volt a szekrényben, én meg kicsiként mindig oda bújtam be játszani. Egyszer találtam egy egérfogót benne egy kis sajtdarabbal. :D nála is a szobában volt, ahová elég nehezen juthatott be, egész lakáson át kellett jönnie. Szerintem kérj kölcsön egy macskát az a legjobb megoldás, hátha többen is vannak. vagy egérfogó, de vigyázz vele mert nagyot csap.
Szia ultrahangos riaszto
mert van étel
mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!