Segitség! Szerintetek mit csináljak? Mi a véleményetek? Többi lent | ˇ
Figyelt kérdés
3hete megszületett a kistesóm és nekünk van 3macskánk és 1kutyánk de viszont most az én szobámba vannak bezárva mert a 3hetes kistesómmal nem lehetnek egy szobába és nagyon büdös van stb....ráadásul az egyik cicánk terhes....a tesómnak még nincs immunrendszere és a macskáktól elkaphatja a Toxoplazmozist Anyum azt modta tegyem fel a netre a mostani állatainkat adjuk el ingyen és akkor kapok egy máltai selyemkutyát amire mindig vágytam ( :)) ) :( De a mostani állatkáim nöttek a szivemhez és nem akarom öket csak úgy eladni és nagyon nagyon sajnálnám öket de viszont tudom hogy akár ebből baja lehet a kistesómnak szerintetek mit csináljak???2013. júl. 26. 22:50
31/38 anonim válasza:
Ilyen alapon a babát majd a lakásból sem szabad kivinni,mert hátha fejére esik egy féltégla vagy az emberektől kap fertőzést.
32/38 anonim válasza:
Kérdezd meg Édesanyádtól,hogy szerinte azok a gyerekek miért kevésbé fogékonyak a fertőzésekre meg betegségekre,akik totyogós koruktól itt vidéken az udvaron játszanak az állatok közelében?
33/38 anonim válasza:
Az egész családod olyan, mintha a diliházból kerítették volna. Szegény állatokat tudom leginkább sajnálni, mert közületek is ők tűnnek a legértelmesebbnek. Van egy bőrbetegségben szenvedő kutya, egy vemhes macska, meg 2 másik macska. Plusz egy öcsi, akit most teljesen steril körülmények között akartok tartani, és emiatt konkrétan kínozzátok az állatokat. Nem gondoltam, hogy ennyi hülye ember van ebben az országban...
34/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk hülyék!!! -.- Hugom van.... van gazdija az összesnek már és a vemhes cica megszült és nagyon boldog úgy hogy megoldottuk ezt is sajnos az egyik kicsi elpusztult
2013. aug. 22. 23:45
35/38 A kérdező kommentje:
Jah és egy ember szerintm egy kicsit fontosabb mint az állat!! ;)
2013. aug. 22. 23:46
36/38 anonim válasza:
Az ember is csak egyike az állatfajoknak, tessék jobban figyelni biológiaórán.
A kistestvéred pedig valójában nem volt veszélyben az állatok mellett, ha a család az alapvető higiéniai követelményeket betartja. De ez az eset legalább megmutatta, milyenek is vagytok valójában.
37/38 anonim válasza:
Mert a máltai selyemkutyától nem kaphat el semmit mert elit kutyus?
Én semmi pénzért nem cerélném el az állataimat.Én a helyedben megbeszélném anyuddal hogy megmaradhassanak valahogy.
38/38 anonim válasza:
Jah Szegény macsek hagy szülje már meg a kölykeit az ugyanolyan mintha te terhes lennél és elcibálnának abortuszra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!