Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kismacskát milyen állat eszi meg?

Kismacskát milyen állat eszi meg?

Figyelt kérdés
Ma reggelre a három kismacskát valamilyen állat megölte, egyiknek csak a feje, farka maradt meg, a másik kettőt megölte. Valakinek van javaslata mit lehet tenni? A macska száraz kajához nem nyúlt. Félelmetes volt a látvány, nagyon megrázó.

#kismcska
2013. júl. 23. 10:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Barmi megolhette oket.

Mekkorak voltak? Csecsemok?

2013. júl. 23. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Úhhhh........sajnálom.

Én most fogok tanyára költözni a macskerzonokkal, hát, sok minden lehet..........Pláne, ha kölykök voltak............Görény, nyest, róka, attól is függ persze, hol élsz.

2013. júl. 23. 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Éhes.
2013. júl. 23. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:

..:(

Patkány is lehetett, vagy akár az anyamacska.Egyszer nekem is megette a kölykeit az anya, és csak az egyiknek a lába maradt meg, és azok már pár hetesek voltak. Sajnos, ha úgy érzi nincs elég ereje felnevelni őket, vagy a kicsiken érez valamit, akár betegséget, akkor meg is eheti őket.

2013. júl. 23. 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Vagy rivalis kandur, hogy az anyamacska mielobb termekeny legyen ujra.

Ivartalanittasd az anya macskat, mert igy nem csak orokke elleni fog, de gennyes mehgyulladastol kezdve ezer szexualis uton terjedo halalos betegseget kaphat, pl.macska aids vagy leukozis.

2013. júl. 23. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:
A kandúr is megöli,de a túl fiatal anyamacska is sajnos....
2013. júl. 23. 10:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Kb. 3 hetesek voltak, valahol megkölykezett és hazahozta az 5 kismacskát. Már nyitva volt a szemük, mászkáltak, játszottak egymással, szoptatta őket az anya. Nem tudom mi csinálhatta ezt velük, borzasztó sokkoló volt nekem a látvány. Nagyon szelíd az anya.
2013. júl. 24. 07:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól még lehetett az anyjuk, az én anyamacskám is szelíd, még is megette őket.:(
2013. júl. 24. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:

A szülő állatok soha nem vadság miatt ölik meg a kicsinyeiket, hanem van bennük egy olyan ösztön, hogyha túl sok a kölykük és "szerintük" jobban járnak, hogyha kevesebb felé osztják meg az energiájukat, mert ha mondjuk öt kölyköt kell etetniük, akkor abból 3 éhenhal, ha viszont csak 3-at etetnek, akkor mind túléli, akkor inkább az utóbbit választják és megölik a leggyengébb kölyköket.

Ezek nem gonosz tettek, ösztönös reakciók, amiket az evolúció alakított ki.

2013. júl. 24. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!