Nem rég találtam egy kis verebet nem tudom mit adjak neki?
Figyelt kérdés
a veréb a fészkéből esett ki visszamásztam a vészekhez de nem volt ott semmi pár nap múlva újra visszamásztam de semmi
mivel etessem itassam vagy valami
lécci értelmes válaszokat adjatok köszi
köszi:)
2013. jún. 30. 11:52
1/9 A kérdező kommentje:
a tejet elszopizza de féltem
és aludni is szokott
2013. jún. 30. 11:58
2/9 anonim válasza:
Én már tettem rá kísérletet, de hasztalan. A veréb semmit nem fogad el, bármit adsz neki. A tojónak kéne hogy etesse.
Add oda egy macskának vagy csapd agyon, mert így éhen fog halni, ami hosszú és nem kimondottan szép halál. (hú de le leszek pontozva)
3/9 anonim válasza:
Kis korukban sok fehérje kell nekik. Lisztkukac stb, talán csonti. Ha már tud magot enni, akkor mint a papagáj.
4/9 anonim válasza:
És csipesszel etesd úgy talán elfogadja.
5/9 anonim válasza:
Én is találtam egy fiókát igaz nem veréb de hasonlít rá. Én zabot morzsolok neki keverem vízzel kaptunk az állatboltból kukacot meg kap kukoricadarát. A zabot nagyon szereti. Vegyél zabot morzsold össze tedd bele egy fecskendőbe(tű nem kell bele) keverd vízzel és adagold neki. Adj neki friss vizet. Úgy 2 óránként etesd éjszaka is fel kell hozzá kelni. Tedd egy kalitkába béleld ki száraz fűvel.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat már odaadtam egy menhelynek nálam meghalt volna:)
2013. júl. 1. 18:40
7/9 anonim válasza:
ezt nagyon jó döntésvolt. milyen településen van az a menhely?
8/9 A kérdező kommentje:
egy erdős területen ahol ápolják aztán ilyen hálóval körbevett területen él aztán elengedik nekem ezt mondták
2013. júl. 5. 18:41
9/9 A kérdező kommentje:
de az a lényeg hogy jó helyen van
2013. júl. 5. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!